Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Egy fiúnak hol kéne masztoznia?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy fiúnak hol kéne masztoznia?

Figyelt kérdés
Úgy értem, ha valaki nem egyedül él. Ilyen szituációt képzeljetek el. Ágy vagy fürdőkád vagy vmi ilyesmi? Ha fürdőkád, akkor nem baj, hogy azt mások is használják? Az ágyban meg nyomot hagyhatnak a töltények gondolom. De mások hogy szokták ezt csinálni?
2011. márc. 26. 20:12
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Hatalmas forma vagy:D

Amit én tanácsolok az a következő, bár szerintem nincs rá szükséged:)WC szerintem visszataszító légkör ehhez.Kádban, zuhanyzóban én nem csapnám ki, mivel leragad, nem teljesen mossa le a víz.A legjobb megoldás az ágy és egy 100-as zsepi:)

2011. márc. 28. 20:30
 22/27 anonim válasza:
TEJÓÈG! Ekkora ügyet csinálni 19 èvesen a f@aszverèsből! Nekem már ilyenkor megvolt règ.
2011. márc. 28. 20:37
 23/27 anonim ***** válasza:

meghalok rajtad:D

én direkt szoktam durva helyen izglmasabb

z első kb11évesen vol apám mellett kb 2 méterre

azóta sokmindent látott már a pisztolyom:D

2011. márc. 28. 20:45
 24/27 anonim ***** válasza:
masztozni sehol!
2011. márc. 28. 21:14
 25/27 anonim ***** válasza:

fürdés közbe minden reggel !

lekéne álnom egy kicsit ! :)

2011. márc. 28. 21:52
 26/27 anonim ***** válasza:
Basszus ezt nem hiszem el. Ha így fogalmazol soha nem lesz barátnőd az tuti. De bátran verd ki mint minden pasi. 30f
2011. márc. 28. 22:06
 27/27 A kérdező kommentje:
az tuti
2011. márc. 28. 22:56
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!