Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Egy fiúnak hol kéne masztoznia?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy fiúnak hol kéne masztoznia?

Figyelt kérdés
Úgy értem, ha valaki nem egyedül él. Ilyen szituációt képzeljetek el. Ágy vagy fürdőkád vagy vmi ilyesmi? Ha fürdőkád, akkor nem baj, hogy azt mások is használják? Az ágyban meg nyomot hagyhatnak a töltények gondolom. De mások hogy szokták ezt csinálni?
2011. márc. 26. 20:12
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

Miért kellene becsomagolni,mondjuk az oldaladon fekve csinálod,magad mellé teszed a zsepit majd a kellő pillanatban célba veszed és tűz.

+ bónusz lehetőség:régi,kidobásra itélt törölköző,pár tucat alkalomra elég,aztán mehet a szemétbe és nagyobb a célterület, és jobb érzés azzal törölgetni mint a p.zs.-vel.

2011. márc. 26. 21:05
 12/27 A kérdező kommentje:
ti pl hogy szoktátok?
2011. márc. 26. 22:05
 13/27 anonim ***** válasza:
Hát, ne csinálj belöle ekkora ügyet!Szerintem a wc-n is tudod csinállni!Amugy kjól fogalmazól!:))
2011. márc. 26. 22:37
 14/27 A kérdező kommentje:

WC-n? ez nagyon új. Az biztos nem menne meg lámpalázam lenne meg a célzórendszer kezelhetetlenné válna. Tudnom kéne pontosan mekkora sebességgel lő ki a lövedék és akkor már csak egy parabola pályáját kell végigszámolnom, najó kösz nem:D

Meg nem is tudok úgy igazából, ha világos van, csak amikor ilyen sötét meg így egyedül vok a szobámba és olyan meghitt minden. Fény hatására nem tudok se kibiztosítani, se tárazni

am köszi utolsó, gondoltam kitalálok vmi egyedit, mert annyira tré már, hogy mindenki ilyen hülye szavakat használ, hogy VERI. Ha már hülye szavakat használunk, akkor használjunk nagyon hülyéket

2011. márc. 26. 22:51
 15/27 A kérdező kommentje:

És az mennyire igaz, hogy tudják, hogy pisztolyom van?

Mondta valaki, hogy biztos tudják, de ...

Ez annyira morbid nem? Még nekem is fura, hogy beszélek róla, mert amúgy meg el nem tudnám képzelni magamról.

De mi van akkor pl, ha lőgyakorlat közben vannak tanúk?

A klotyós megoldás az ezér is durva, mer csak feltűnik, ha sokat van benn valaki. A fürdőkád meg csak nem.

A fürdőkádban tengeralattjárózni milyen ötlet? Okozhat ez gondot más számára? (Az atommeghajtású tengeralattjárók nukleáris sugárzására és a kiégett fűtőelemeire gondolok.)

2011. márc. 26. 22:57
 16/27 anonim ***** válasza:
Ne legyél paranoiás, a kamasz fiúk 90%-a csinálja rendszeresen. És mi a rossz a wc-ben? Ott lehúzod aztán kész. Ettől nem fogod elveszíteni a szüzességedet, vagy csak én látom úgy, hogy a megfelelő alkalmat és helyet keresed vagy várod az első maszturbálás számára? Nyugi, állj be a zuhanyzóba, és ott csináld, leviszi a víz :D
2011. márc. 27. 00:38
 17/27 anonim ***** válasza:
Amugy hány éves vagy?
2011. márc. 27. 12:49
 18/27 A kérdező kommentje:
19
2011. márc. 27. 18:34
 19/27 anonim ***** válasza:
Úristen?!?!? XO
2011. márc. 28. 20:14
 20/27 anonim ***** válasza:
tapasztalt vok öcsi 13 éves korom óta csinálom!na nekem nem szokott gépfegyver módjára 2 métert repülni szóval papírzsepi az ágyon!és még soha nem masztutbáltál? 19 éves koromban már megvolt a 2. az ágyban!elvagy maradva!22/f
2011. márc. 28. 20:26
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!