Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Egy fiúnak hol kéne masztoznia?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy fiúnak hol kéne masztoznia?

Figyelt kérdés
Úgy értem, ha valaki nem egyedül él. Ilyen szituációt képzeljetek el. Ágy vagy fürdőkád vagy vmi ilyesmi? Ha fürdőkád, akkor nem baj, hogy azt mások is használják? Az ágyban meg nyomot hagyhatnak a töltények gondolom. De mások hogy szokták ezt csinálni?
2011. márc. 26. 20:12
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
Ha tudnád mi minden landol abban a kádban, a töltényed már teadélutánnak tűnne:D
2011. márc. 26. 20:14
 2/27 A kérdező kommentje:
Jó, de most komolyan érdekel, hogy hol "illik"
2011. márc. 26. 20:19
 3/27 anonim ***** válasza:
Nem hagynak azok nagy nyomot, azért van a papírzsepi csak én mindig elfelejtem őket kidobni és az ágyam alatt van jó néhány:D. De am fürdés közbe sztem természetes mindne fiúnál:D
2011. márc. 26. 20:20
 4/27 anonim ***** válasza:
arra a kérdésedre válaszolok, hogy mások hogy szokták :) . Az oldalon vagy 2 hete olvastam, hogy az egyik gyerek 25-30 év körüli mindig a padlószőnyegre veri ki, ugyan arra a pontra, ahol már ráadásul kemény a szőnyeg, majd a papucsával elkeni... :) :) ja és azt kérdezte, hogy ez gáz-e :)
2011. márc. 26. 20:24
 5/27 A kérdező kommentje:

Mi? Ez a papírzsepi ez komoly? Mármint én is hallottam már róla, csak vhogy nem tudom elképzelni. A kilövés előtt becsomagolod a rakétát vagy csak felitatod vele a muníciókat?

És ez a fürdőkád nem gusztustalan valahogy, ha mások is használják a kádat? A víz eléggé lemossa vagy kéne vhogy kisuvickolni utánna?

Meg ha az ágyban verekszem, akkor a gatyeszomon vagy a lepedőn látszódhatnak a lövedékek?

És ennek az egésznek van szaga? Szal ha más bejön a szobába, akkor érezhet ilyen puskapor szagot az ágyon vagy rajtam vagy valahol?

Tom, hogy sok kérdés, de télleg érdekel már. Eddig vhogy nem éreztem szükségét ennek. Most se igazán érzem, csak időnként elkap az 5 perc és bekattanok. Meg eddig én csak álmomban lövöldöztem, mert valahogy cikinek vagy kellemetlennek éreztem ezt a fegyvertartás dolgot.

2011. márc. 26. 20:27
 6/27 anonim ***** válasza:
100%
Te egy háborús veterán vagy vagy miazisten?:D
2011. márc. 26. 20:30
 7/27 anonim ***** válasza:
Figyelj a szüleid úgy is tudják, hogy csinálod vagy a tesód is meg mindenki de nem fogják felhozni mert kínos téma. A zsepis dolog meg igen működik csak egyszerűen belevered a zsebkendőbe mikor jön nem nagy cucc:D. Vagy a földre arra a részre ahol nincs szőnyeg és utána lemosod. Remélem segítettem ;) Szóval nyugodtan csináld. Am meg van szaga v nemtom minek mondjam, de hamar elmegy neki sztem 10 perc elég is.
2011. márc. 26. 20:32
 8/27 A kérdező kommentje:
Nem vagyok veterán, csak nem szeretem magamra használni a MASZTURBÁL, RECSKÁZIK, REJSZOL, FSZVERÉS szavakat.
2011. márc. 26. 20:35
 9/27 anonim ***** válasza:
79%
amikor fől a vasárnapi ebéd, bele a levesbe! fehérjedús!
 10/27 anonim ***** válasza:
Ha az ágyban fekve csinálod, akkor élvezhetsz a hasadra is. Onnan meg zsebkendővel letörlöd.
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!