Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért sértődik meg ezen egy lány?
Ismerkedtem egy lánnyal, szimpatikus volt. Sokat voltunk együtt, jól éreztük magunkat, sőt bennem már el is kezdtek kialalkulni bizonyos érzelmek.
Aztán egy alkalommal egy barátnőjének olyan kijelentést tett, hogy: "Nagyon jól megvagyunk, tetszik nekem, de nem tudom, ez meddig fog így maradni, hiszen egyikünk sem fogadott vakságot."
Ez kb. mindenfajta érzelmet lerombolt bennem iránta. Majd közöltem vele, hogy kereshet olyan fiút, akinek ez a hozzállás megfelel, de nekem nem.
Erre ő bevágta a hisztit, hogy de miért, mit vagyok úgy kiakadva ezen.
Szóval, ha valaki nem gondolja komolyan a párkapcsolatot, a másik meg igen, akkor miért bántja az előbbi illetőt, hogy a másik otthagyja?
A csaj itt utalt arra - a maga butus módján - hogy komolyan érdeklődik irántad. Fél, hogy csak barátkoztok és közben mást is észreveszel. Te nem fogtad a lapot. Szintél reagáltál a magad módján ő ezt félreértelmezte, vagyis ,hogy te minden lányt szabad prédának tekintesz. Így tökéletesen elbeszéltettek egymás mellett.
Azért tudom, mert Én is jártam így. Bizonyosságot akartam a sráctól a magam amatőr női módján, mivel nem voltam egyértelmű és őszinte így mindketten félreértettük egymást.
Jogos amit írsz, de ettől a gubanc megmarad még :)
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!