Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért sértődik meg ezen egy lány?
Ismerkedtem egy lánnyal, szimpatikus volt. Sokat voltunk együtt, jól éreztük magunkat, sőt bennem már el is kezdtek kialalkulni bizonyos érzelmek.
Aztán egy alkalommal egy barátnőjének olyan kijelentést tett, hogy: "Nagyon jól megvagyunk, tetszik nekem, de nem tudom, ez meddig fog így maradni, hiszen egyikünk sem fogadott vakságot."
Ez kb. mindenfajta érzelmet lerombolt bennem iránta. Majd közöltem vele, hogy kereshet olyan fiút, akinek ez a hozzállás megfelel, de nekem nem.
Erre ő bevágta a hisztit, hogy de miért, mit vagyok úgy kiakadva ezen.
Szóval, ha valaki nem gondolja komolyan a párkapcsolatot, a másik meg igen, akkor miért bántja az előbbi illetőt, hogy a másik otthagyja?
áh szard le.. érzelmi zsarolás
és honnét vette, hogy te nem fogadtál vakságot?:) azt állítod te hűséget meg komoly kapcsolatot kerestél ő meg nem ezek szerint.
jó mind1 nem is izgat.. lényeg a lényeg, szard le. van ezer másik értelmesebb hozzáállású leány
ma 15:44
Számomra alapvető, hogy ha együtt valakivel, sőt, még ha csak ismerkedek valakivel, akkor ő az egyetlen. Addig nincsen más. Tehát, hogy úgy mondjam, per se ilyenkor vakság van.
A kérdésem arra vonatkozott, hogy ha a másik nem így gondolja, akkor miért kell ezek után siránkozni, ha csalódások érik.
bla-bla..
ne akard megérteni a buta embereket. nincs logika abban ahogy működnek.
bár annó engem is érdekelet a miértek.. de feladtam azt, hogy megértsem a működését 1-1 érdekes felfogású nőnek.
""Nagyon jól megvagyunk, tetszik nekem, de nem tudom, ez meddig fog így maradni, hiszen egyikünk sem fogadott vakságot."
Ez magyarul azt jelenti, hogy jó, jó vele, de azért keresek egy másikat.
Ez van. Kár.
ma 16:04
Számomra ez a dolog teljesen magától értetődő. Én ilyen vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!