Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nem borotváljátok a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem borotváljátok a punit (azoktól kérdem, akik nem teszik)?

Figyelt kérdés
Sok lány írja itt, hogy az az ő teste, ő dönt róla (ami igaz). És ha a fiú ezt nem fogadja el, nem is szereti igazán a lányt! No de ez olyan nagy kérés? Ha valakinek a csupasz punci az esete? Miért kell ellenállni? Ennyit meg lehet tenni a barátotokért NÉHA. Most tőletek kérdem, szeretitek igazán a srácot, ha erre egyszer s mindenkorra nemet mondtok?
2011. márc. 26. 12:02
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

A gyantázást meg azért nem művelem, mert

1. baromira fáj

2. elég ügyetlen vagyok magammal inkább nem kísérletezek. Másnak meg nem tárom szét lábam. Mellesleg ha a barátom megtudná, hogy ilyen hülyeség miatt más oda nyúl ,ahová csak neki engedélye biztos, hogy kiakadna.

3. Nekem gyantával is kipattogna, mert szinte minden nap járok úszni uszodába, ezért tapasztaltam már, hogy nem a legjobb ötlet a szőrtelenség. Tessék most megkövezni miatta.

2011. márc. 27. 14:18
 32/34 kolo ***** válasza:
Ez a hozáállás annyira tipikus a nők részéről... "Miért nem teszi meg a pasi? Meg különben is mit képzel! Az én testem!" Meg stb blablabla... Előszöris írta a kérdező, hogy ő simán megtenné, ha a barátnője kéri. Másodszor: miért lenne higénikusabb a szőr, mint a borotvált? Meg milyen fertőzést lehet elkapni egy borotválástól? Úristen komolyan mondom... Ha a borotva a WC-ből lett kiszedve esetleg, amúgy nem hiszem. Ennyiből, ha "az én testem, ha nem tetszik legközelebb ne nyúlj hozzá", akkor a pasinak is az ő teste, nem kell borotválkoznia! Bök az arcán a borosta? Nem tetszik a szakáll? Nem kell hozzáérni! Na ugye... Tolerancia nuku.
2011. ápr. 10. 01:59
 33/34 kolo ***** válasza:
0%

Az utolsó vagyok. Szóval ez az ára a baromi nagy öntudatnak meg a műfeminizmusnak. Gratulálok az amerikai mocsoknak, ami a TV-ből árad. Egy normális kérése van a szeretett párodnak, te meg lesz*od a fejét, sőt vegyen vissza, mert kérni mert. Akinek nem inge... Fáj meg stb? Lehet normálisan is borotválni, tudom, erős szőrzettel áldott meg a sors és érzékeny bőrrel. Nekem is sokáig volt problémám ebből, de amióta normális technikát és eszközöket használok, azóta semmi bajom nincs. Akit érdekel itt utánaolvashat:

[link]

De van egy rakás alternatíva is (pl krém). Ez szerintem nem egy olyan hű de nagy was ist das.

Annyit tudok hozzáfűzni ehhez, hogy a párkapcsolat a kölcsönös kompromisszumra épül. Nagyszüleim 40 éve házasok. Van köztük is konfliktus, de még mindig szeretetben élnek. Ehhez az kell, hogy meghallgassuk a másikat, nem az, hogy sza*junk a fejére. Ennél a kérdéskörnél nem az a lényeg, hogy van-e szőr, hanem az, hogy miért nem képesek egyesek egy ilyen egyszerű kérést teljesíteni. Úgy, hogy ők meg elvárják, hogy a másik a holdat is hozza le az égről. Kicsit magukba kéne szállni az ilyen illetőknek és visszavenni az egoból!

2011. ápr. 10. 02:11
 34/34 anonim ***** válasza:

vannak fiúk akik azért szeretik a borotváltat,mert ha szőrös,akkor nem tudják hogy hova kell a kukijukat... :-)

aki csupaszt akar, menjen és nézzen szét az óvodában!

2011. okt. 4. 18:40
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!