Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem borotváljátok a punit (azoktól kérdem, akik nem teszik)?

Tulajdonképpen én egy ilyen lányt nem azért hagynék el, mert nem borotválja. Hanem a MAKACSSÁGA miatt... egyes nők azt hiszik, csorbul a női öntudatuk, ha a férfi kér valamit és ők megteszik.
MÉG EGYSZER MONDOM, KÉRÉS ÉS NEM B...OGATÁS... Ha valaki elsőre nemet mond egy normális kérésre, ott nem a fiú hibás.

Ha megint kérné a barátom, akkor megtenném, igen levágatnám (mondjuk egy kis csíkot hagynék)
de jönnek a kelések és ezt ő nem veszi komolyan akkor Én se veszem komolyan a kapcsolatunkat.
Tudom ,hogy lehet szép munkát végezni ,de nem mindig van időm ápolgatni magam, ilyen az életvitelem.

nem érted meg, hogy hiába csak egy kérés teljesítéséről van szó, ha a lánynak kellemetlen a szőrtelenség, akkor nem makacsságból fogja megtagadni a kérést, hanem azért, mert egyszerűen rossz lenne neki.
nehogymár csak azért szenvedjen a kipattogott bőrtől, stb, hogy a drága pasija kérése teljesítve legyen...

az egyik kedves hozzászóló írta, h ennyi erővel a pasik is megtehetnék, h borotválják. :) hát igaza van :D ---> én ezt nem rád értem kedves kérdező, hanem a pasikra, akik elvárják h borotváljuk mi nők, de ők meg nem... :D bocsi ha félreérthető volt...
én személy szerint borotválom, nekem sokkal kényelmesebb. volt vki h kelések igy meg ugy, akkor gyantáztassa!!!! azzal min. 2hétig sima marad... kéthetente meg van időd ilyenre, ha meg nem akkor meg inkább nem mondok semmit...én nem tudnám elképzelni h szőr legyen ott...wáááá.....

Nekem nagyon fáj, ha leborotválom.
Szerintem ezért van felháborodva sok nő.
Olyanról is hallottam, hogy valaki megvágta magát a borotvával és vérzett (de nem kicsit).. Aztán mondjuk nem tudom mi volt.

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!