Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nem borotváljátok a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem borotváljátok a punit (azoktól kérdem, akik nem teszik)?

Figyelt kérdés
Sok lány írja itt, hogy az az ő teste, ő dönt róla (ami igaz). És ha a fiú ezt nem fogadja el, nem is szereti igazán a lányt! No de ez olyan nagy kérés? Ha valakinek a csupasz punci az esete? Miért kell ellenállni? Ennyit meg lehet tenni a barátotokért NÉHA. Most tőletek kérdem, szeretitek igazán a srácot, ha erre egyszer s mindenkorra nemet mondtok?
2011. márc. 26. 12:02
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
71%
Első vagyok... én ezt nem csak az intim szőrzetre értem, ha nekem a szőrös lába tetszene, vagy szőrös hónaljjal érezném jól magam, az is az én dolgom, hagy ne más véleménye alapján éljek már. Engem az sem zavar ha egy srác borostás vagy szakálla van... Ha neki így tetszik, akkor éljen így, még mindig nem értem miért kéne ebbe bárkinek is beleszólnia, ha valakit szeretsz, akkor úgy fogadod el ahogy van, és nem kényszeríted olyanokra, amit ő esetleg nem szeretne!
2011. márc. 26. 15:30
 22/34 A kérdező kommentje:
Nem, a fenébe is, én továbbra sem mondom, hogy kényszerítem, én csak MEGKÉREM, de az a tapasztalatom, hogy a lányok felháborodnak, ha ilyesmit akár csak kérni merészelek. Nehogy véletlenül teljesítenetek kelljen egy kérést! :P
2011. márc. 26. 16:23
 23/34 A kérdező kommentje:

Tulajdonképpen én egy ilyen lányt nem azért hagynék el, mert nem borotválja. Hanem a MAKACSSÁGA miatt... egyes nők azt hiszik, csorbul a női öntudatuk, ha a férfi kér valamit és ők megteszik.

MÉG EGYSZER MONDOM, KÉRÉS ÉS NEM B...OGATÁS... Ha valaki elsőre nemet mond egy normális kérésre, ott nem a fiú hibás.

2011. márc. 26. 16:27
 24/34 anonim ***** válasza:

Ha megint kérné a barátom, akkor megtenném, igen levágatnám (mondjuk egy kis csíkot hagynék)

de jönnek a kelések és ezt ő nem veszi komolyan akkor Én se veszem komolyan a kapcsolatunkat.

Tudom ,hogy lehet szép munkát végezni ,de nem mindig van időm ápolgatni magam, ilyen az életvitelem.

2011. márc. 26. 16:40
 25/34 anonim ***** válasza:

nem érted meg, hogy hiába csak egy kérés teljesítéséről van szó, ha a lánynak kellemetlen a szőrtelenség, akkor nem makacsságból fogja megtagadni a kérést, hanem azért, mert egyszerűen rossz lenne neki.

nehogymár csak azért szenvedjen a kipattogott bőrtől, stb, hogy a drága pasija kérése teljesítve legyen...

2011. márc. 26. 17:08
 26/34 anonim ***** válasza:
miért nem dugsz 10 évesekkel, ha szőrtelen puncit akarsz..?
2011. márc. 26. 19:16
 27/34 anonim ***** válasza:

az egyik kedves hozzászóló írta, h ennyi erővel a pasik is megtehetnék, h borotválják. :) hát igaza van :D ---> én ezt nem rád értem kedves kérdező, hanem a pasikra, akik elvárják h borotváljuk mi nők, de ők meg nem... :D bocsi ha félreérthető volt...

én személy szerint borotválom, nekem sokkal kényelmesebb. volt vki h kelések igy meg ugy, akkor gyantáztassa!!!! azzal min. 2hétig sima marad... kéthetente meg van időd ilyenre, ha meg nem akkor meg inkább nem mondok semmit...én nem tudnám elképzelni h szőr legyen ott...wáááá.....

2011. márc. 26. 19:26
 28/34 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon fáj, ha leborotválom.

Szerintem ezért van felháborodva sok nő.

Olyanról is hallottam, hogy valaki megvágta magát a borotvával és vérzett (de nem kicsit).. Aztán mondjuk nem tudom mi volt.

2011. márc. 26. 21:21
 29/34 anonim ***** válasza:
15.30-as vagyok. Itt nem magával a ténnyel van probléma, hogy megkéred valamire, és teljesíti avagy sem, hanem azzal, hogy MIRE kéred! Ha valakinek nem bírja a bőre, begyulladnak a szőrtüszők, kipattog a bőre, viszket, tudod te az milyen kínokkal jár? Nekem szerencsére csak a lábam dilizik be ilyenekkel olykor, de ha valaki nem szeretné a büdös életben nem kérném meg rá, hogy miattam szenvedjen! Ha a párom megkér, hogy hozzak be neki egy pohár üdítőt, vagy próbáljunk ki egy új pózt, amit már régóta szeretne, akkor megteszem, mert szeretem, de ha arra kér, hogy ugorjak ki a vonat elé, akkor lesz*rom ha elhagy, akkor sem fogom megtenni, és utána lehet hülye makacs köcsögnek nevezni. Azt kéne megértened, hogy többnyire a lányok 80%-a, aki szőrös odalent, nem azért szőrös, mert nem szereti eléggé a párját ahhoz, hogy szőrtelenítsen, hanem azért mert nincs rá ideje, kipattog a bőre, befelé nőnek a szőrszálai, viszket stb stb. Ha emiatt képes vagy elhagyni egy nőt, az a te szegénységi bizonyítványé, nem a "makacs" nőé...
2011. márc. 26. 23:05
 30/34 anonim ***** válasza:
Azzal kell mindenkit szereti, amije van... engem körülmetéltek és tönkre is ment tőle a szexualitásom, vagyis soha nem is lehetett jó, ehhez képest a szőr... hát nem is téma... az se gáz, ha van, az se, ha nincs, mert ha van, akkor le lehet vágni, ha zavaró, hogy nincs, akkor meg visszanő, szerencsére :(
2011. márc. 27. 00:19
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!