Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nem borotváljátok a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem borotváljátok a punit (azoktól kérdem, akik nem teszik)?

Figyelt kérdés
Sok lány írja itt, hogy az az ő teste, ő dönt róla (ami igaz). És ha a fiú ezt nem fogadja el, nem is szereti igazán a lányt! No de ez olyan nagy kérés? Ha valakinek a csupasz punci az esete? Miért kell ellenállni? Ennyit meg lehet tenni a barátotokért NÉHA. Most tőletek kérdem, szeretitek igazán a srácot, ha erre egyszer s mindenkorra nemet mondtok?
2011. márc. 26. 12:02
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:
ritkán? én el tudom képzelni, hogy a bozót mellett is kardoskodnak.
2011. márc. 26. 12:20
 12/34 A kérdező kommentje:

A válasz írója 71%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 12:19

Semmi bunkóságot nem írtam, és igenis tudok áldozatokat hozni.

Én egy szóval se mondtam, hogy tök csupaszra kellene...

2011. márc. 26. 12:23
 13/34 anonim ***** válasza:
11%
egyszer meglátnék egy lányt akinek szőrös a puncija, rögtön telehánynám, aztán lenne ott higiénia:D
2011. márc. 26. 12:27
 14/34 anonim ***** válasza:
83%
No hát pont ez a hozzáállás a gáz, amit a legutolsó produkált. A testem az enyém, hagy rendelkezzek már én fölötte! Ha én szőrösen érzem jól magam, és a párom az első szexuális együttlétünk után közölné, hogy gáz hogy szőrös vagyok, megmondanám, hogy ha ez zavarja, akkor legközelebb nem kell a nemi szervem közelébe kerülni és kész. Én sem szabom meg a páromnak, hogy mit csináljon magával, akkor ő se akarja megszabni nekem. Teszem hozzá, és szőrtelenítek, de nem azért, mert bármelyik pasinak is esetleg így tetszik jobban, hanem azért, mert én így érzem jól magam... Első voltam.
2011. márc. 26. 12:57
 15/34 anonim ***** válasza:
100%
az egyik kedves hozzászóló írta, h ennyi erővel a pasik is megtehetnék, h borotválják. :) hát igaza van :D
2011. márc. 26. 13:20
 16/34 A kérdező kommentje:

"az egyik kedves hozzászóló írta, h ennyi erővel a pasik is megtehetnék, h borotválják. :) hát igaza van :D"

Mondtam már, hogy meg is teszem szívesen! Tudtok olvasni?!

Amúgy majd innentől kezdve borostásan megyek randira, egy szava se legyen a lánynak. Nem kötelező az arcom közelébe mennie. Az arcom az enyém, azt teszek vele, amit akarok.

2011. márc. 26. 13:28
 17/34 anonim ***** válasza:
33%
Nem tudom ki az aki képes elhinni, hogy higiénikusabb, ha szőrös!!! Hát az baromi higiénikus, ha bele ragad mikor megjön, igen higiénikus. Amúgy sok nő dacból nem szőrtelenít, sok meg azért, mert utána szúr.
2011. márc. 26. 13:32
 18/34 anonim ***** válasza:

Kedves 13.32, ajánlom figyelmedbe a következő kérdést és a kommenteket

http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__nok-egeszsege__16077..

2011. márc. 26. 13:35
 19/34 anonim ***** válasza:
88%

Mikor megismerkedtem a barátommal, egy ideig Én is vágtam. Csak sajnos elég rohanós az életem, és ezzel meg legalább 2-3 naponta kellene foglalkoznom, amit nem tehetek meg. Ha félmunkát végzek akkor meg hiába vágtam le nagyon csúnya kellések lesznek rajtam és rondább, mintha szőrös lenne.

Ezért maradt a rövidre nyírás+ bikinivonal karbarantása.

Barátom megértette és azt mondta nem számít. Attól ő még ugyanúgy élvezi a szexet velem.

Szóval én esztétikai okok miatt nem vágom le.

21/L

2011. márc. 26. 13:57
 20/34 anonim ***** válasza:
88%

Nekem nem tetszik ha csupasz és kellemetlen is úgy, sokkal könnyebben hozzátapad a bugyihoz, ami egyenes út a fertőzésekhez. Arról nem is beszélve, hogy fájdalmas leszedni, ha pedig borotvával csinálja az ember, hamar visszanő, szúr és viszket. Ezek alapján nekem eszem ágában nincs azért szenvedni, mert a pasim holmi divatmajom és a csupaszra bukik, de szerencsére ilyennel még nem hozott össze a sors.

A bikinivonal karbantartása természetes esztétikai okokból, a többi helyen meg megteszi a rövid.

2011. márc. 26. 14:10
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!