Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem borotváljátok a punit (azoktól kérdem, akik nem teszik)?
A válasz írója 71%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 12:19
Semmi bunkóságot nem írtam, és igenis tudok áldozatokat hozni.
Én egy szóval se mondtam, hogy tök csupaszra kellene...

"az egyik kedves hozzászóló írta, h ennyi erővel a pasik is megtehetnék, h borotválják. :) hát igaza van :D"
Mondtam már, hogy meg is teszem szívesen! Tudtok olvasni?!
Amúgy majd innentől kezdve borostásan megyek randira, egy szava se legyen a lánynak. Nem kötelező az arcom közelébe mennie. Az arcom az enyém, azt teszek vele, amit akarok.

Kedves 13.32, ajánlom figyelmedbe a következő kérdést és a kommenteket
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__nok-egeszsege__16077..

Mikor megismerkedtem a barátommal, egy ideig Én is vágtam. Csak sajnos elég rohanós az életem, és ezzel meg legalább 2-3 naponta kellene foglalkoznom, amit nem tehetek meg. Ha félmunkát végzek akkor meg hiába vágtam le nagyon csúnya kellések lesznek rajtam és rondább, mintha szőrös lenne.
Ezért maradt a rövidre nyírás+ bikinivonal karbarantása.
Barátom megértette és azt mondta nem számít. Attól ő még ugyanúgy élvezi a szexet velem.
Szóval én esztétikai okok miatt nem vágom le.
21/L

Nekem nem tetszik ha csupasz és kellemetlen is úgy, sokkal könnyebben hozzátapad a bugyihoz, ami egyenes út a fertőzésekhez. Arról nem is beszélve, hogy fájdalmas leszedni, ha pedig borotvával csinálja az ember, hamar visszanő, szúr és viszket. Ezek alapján nekem eszem ágában nincs azért szenvedni, mert a pasim holmi divatmajom és a csupaszra bukik, de szerencsére ilyennel még nem hozott össze a sors.
A bikinivonal karbantartása természetes esztétikai okokból, a többi helyen meg megteszi a rövid.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!