Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért van ez? Kinövöm?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez? Kinövöm?

Figyelt kérdés

van egy gyerekkori barátom...7 éves korunk óta eggyütt megyünk bandázni meg mindenhova...most 21 vagyok.

és idáig az összes barátnőjével lefeküdtem, kivéve egyet.

nem tudom miért de baromira izgat hogy nem az én csajom,és már anyira rákaptam hogy mások nőjére is rámegyek.néha azon veszem észre magam hogy ha nincs a csajnak barátja nem is foglalkozom vele...tudom hogy ez rossz de tehetek ellene?kinövöm?

2011. márc. 25. 20:59
 1/10 anonim ***** válasza:
85%
nemtudom hogy 21 évesen kinövöd e de az tuti hogy egyszer majd jól szétverik a fejed e miatt
2011. márc. 25. 21:02
 2/10 A kérdező kommentje:

nemtudom....valahogy mindíg szerencsém is van és a csajok nem szólnak a barátjuknak...és van hogy többször hívnak...

nem buktam le még soha...ez a baj?

2011. márc. 25. 21:03
 3/10 Bogaro ***** válasza:
100%
Tehetsz ellene. Önuralom kérdése az egész. Urald a hormonjaid :) Nehéz, de meg lehet csinálni. Tapasztalat ;)
2011. márc. 25. 21:04
 4/10 anonim ***** válasza:
igen baj ,hogy nembuktál le ... egyszer bukjál le utánna már nem fogsz mások barátnőjére hajtani ...-.-'
2011. márc. 25. 21:07
 5/10 anonim ***** válasza:
Ha majd kapcsolatot is szeretnél, nem csak egy kósza dugást, akkor majd kinövöd.
2011. márc. 25. 21:15
 6/10 anonim ***** válasza:

Ismertem egy ilyen pasast, de már akkor 30 volt és nem hiszem, hogy valaha kinőtte, mindenkinek a barátnőjével ezt csinálta és nem is titkolta, ő jól érezte így magát.

De ha akarsz ezen változtatni akkor biztosan tudsz is.

7/10 A kérdező kommentje:

De milyen önuralom?nem értem de amint bemutatja az új barátnőjét mindíg elkezdődik vmi...

tudom hogy nem mehet ez sokáig mert nem akarom elveszíteni,az egyetlen gyerekkori cimborámat...

de az meg oan sava-borsa az egésznek hogy az övéit szeretném...

néha olyan alávalónak érzem magam...

8/10 anonim ***** válasza:
Mert egy kicsit az is vagy, persze a lányok se érnek egy fabatkát se ha hagyják magukat. Jó esetben, hogy ha egyszer szerelmes leszel akkor már nem fog érdekelni más barátnője.
2011. márc. 25. 21:20
 9/10 anonim ***** válasza:
Atti te vagy az?
2011. márc. 26. 00:25
 10/10 anonim ***** válasza:
Igen, Atti! Te vagy az?? Szétverem a fejed!
2011. márc. 26. 03:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!