Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit tegye, szeretem, megbízom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegye, szeretem, megbízom benne, de akkor is olyan félelmetes belegondolni?

Figyelt kérdés
Én megbízom a barátomban meg minden de akkor is félek vagyis nem úgy félek hanem izgulok hogy milyen lesz az első.És nem szeretném ha ez kihatna rám.Igazából már nagyon várom és szeretném csak izgulok és amikor ott vagyok náluk mindig látja rajtam pedig nem csinálunk semmit. Mit csináljak h nem féljek ennyire...
2009. febr. 24. 19:46
 1/2 anonim ***** válasza:

Beszélj meg tanulni....

xD.

2009. febr. 24. 19:52
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
ahhoz h megnyugodj tudnod kell h az első alkalom nem úgy lesz h egyik nap még csak smároltok, holnap meg már hopp megdöntenek! fokozatosan kell felfedezni egymás testét szép lassan, minden alkalommal picit többet engedve! amíg eljutottok az aktusig, eltarthat hónapokig is. pl nekem az első "összebújástól" számítva 10 hónapra volt szükségem h annyira felengedjek és ezt a barátom teljesen megértette. ne félj hát elkezdeni felfedezni az ő és a saját tested, ha majd eljutsz arra a pontra h igazán akarod, értésére tudod adni. a köztes időintervallumban pedig számos egyéb mód létezik h enélkül kielégítsétek egymást :) jó felfedezőutat ;)
2009. febr. 24. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!