Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hol vannak azok a férfiak,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol vannak azok a férfiak, akik a szerelem, mint az, hogy kielégítsék a vágyaikat?

Figyelt kérdés
Lásd pl. be nem teljesedett vágyak. Szóval, hol vannak azok, akinek fontosabb a barátnőjük boldogsága, mint a saját szexuális fantáziájik kiélése?
2011. márc. 25. 18:53
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
A párom ilyen, úgyhogy akad.:)
2011. márc. 25. 20:44
 12/20 anonim ***** válasza:
53%
Ideális esetben a pároddal megegyeznek a fantáziáitok. A szex a kapcsolat alapja és tükre is egyben.
2011. márc. 25. 20:58
 13/20 anonim ***** válasza:
Itt. Verset irok, virágot adok, romantikus vacsorák, kedvesség, kényeztetés, figyelmes és odaadó vagyok és ahogy előrébb irta valaki pont az ilyenekre tesznek magasróé a nők. Előző barátnőm egy bájgúnár diszkós gyökér miatt hagyott ott, akinek az értelmi szinvonala a padlót veri...Pedig nem vagyok egy Quasimodo, sportolok és még az ágyban is agyondicsért...dehát ki érti a nőket!?
2011. márc. 25. 21:04
 14/20 anonim ***** válasza:

Utolsó, ha tényleg ilyen vagy akkor hidd el egy értelmes nő, nagyon értékelne téged.:) Én biztos nem hajtanám el, ha ilyen pasim lenne.:) Szóval csak azért írtam, nehogy te is nőgyűlölő légy és változtass a stílusodon, majd lesz olyan lány, aki ezt fogja értékelni.:)

(ma 20:44)

2011. márc. 25. 21:08
 15/20 anonim ***** válasza:
Őszintén szólva nem reménykedek benne, hogy találok olyan értelmes lányt, amiről beszéltél. Sajnos már nem hiszek ebben. Nőgyülölő nem lettem és nem is leszek, viszont megbizni egy nőben sem fogok ezután és kétszer meggondolom mielőtt mindent egy lapra (nőre) tennék fel.
2011. márc. 25. 21:18
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
a könyvtárban vannak, meg az egyéb olyan helyeken, ahol a nők normálisan tudnak fogalmazni :)
2011. márc. 25. 21:23
 17/20 anonim ***** válasza:
A könyvtár egyébként tényleg jó hely az ismerkedésre, többnyire értelmes emberek marhára unják a tanulást, fél siker:)
2011. márc. 25. 21:53
 18/20 anonim ***** válasza:

és aki nem tanulni jár oda? :D

soha életemben nem mentem tanulni/csajozni könyvtárba, de a könyveket imádom... :)

25/F

2011. márc. 25. 22:00
 19/20 anonim ***** válasza:
Senkinek se kellenek ilyen férfiak, legfeljebb akkor, ha még mellé jóképűek is.
2011. márc. 26. 09:21
 20/20 anonim ***** válasza:

tegnap 21:04

Nekem az az idealis pasi ahogyan te leirtad, ha epp olyan vagy en biztos h nem hagytalak volna ott, ha egyszer netalan csajt keresel csak irj egy privat uzenetett:)

2011. márc. 26. 10:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!