Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Javíthatatlan látványelvű...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Javíthatatlan látványelvű vagyok, mit tegyek? :S

Figyelt kérdés
Össze jöttem egy fiúval lassan egy és fél éve. Nem volt semmi baj, nem volt szét gyúrva, de deltás volt. Mondhatni ideális. Ahogy haladt előre az idő, az élet úgy hozta, hogy fel szedett "némi" felesleget. Szeretem őt, és azt gondoltam ez nem lehet gond. (Nagyon jó az ágyban nagyon ügyes is.) De nem tudom túl tenni magam ezen a súly dolgon, lassan két hete nem szeretkeztünk. Egyszerűen nem indulok be rá.:S Tudom álszent pi.csa vagyok stb, stb. De ilyenek születtem, a kérdés nem ez, hanem, hogy: Miként tudnám neki finoman jelezni a problémámat. Nem akarom megbántani, de nem akarok úgy szexelni sem, hogy nincs kedvem. Gondoltam ha én is újra elkezdek sportolni, az majd serkenti őt is, ha "gyúrunk" együtt itthon. De nem lett lelkesebb... Nem tudom milyen formát válasszak. Azt tudom, ha ő állna oda elém, hogy "cica kövér vagy". Gyanúsan nem lenne jó kedvem. Nagyon nem... Szóval várom az építő jellegű javaslatokat. (Nem akarok palota forradalmat relatíve egy ilyen kis [mégis mekkora] hülyeség miatt.)
2011. márc. 24. 19:43
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

hahahaha:D ez az incepció ez k*va jóóó:D

amugy szerintem mond meg neki. a kertelés és a finom rávezeés nem segített akkor a kőkemény bevallás következik, de persze ne felejtsd el elmondani, mennyire szereted és mennyire fontos neked, éppen ezért szeretnéd, ha mindkettőtöknek jó legyen.

2011. márc. 24. 21:55
 12/22 anonim ***** válasza:
Egy párkapcsolatban mindent meg lehet beszélni, ezt is. Mondd el neki, hogy miért nem sportol valamit. Egészséges, meg mellesleg leadhatná a kilóit.
2011. márc. 24. 21:59
 13/22 A kérdező kommentje:

Pocakot növesztett, meg petyhüdt lett. Szóval ilyen tipikus Izomra rakodó dolgok, nem mondom közben röhögve felemel csak hát a megvastagodott. Meg a legfőbb probléma ezen az egy problémán belül, hogy nem stagnál, hanem "súlyosbodik"(sok idéző jel, ez egy hü.lye szó ide.)

Fran.cba, csak ez a nyílt kommunikáció lesz a megoldás:S Csak tudom, hogy nagyon el lesz kámpicsorodva. váh... Köszönöm a segítséget.

2011. márc. 24. 22:16
 14/22 anonim ***** válasza:

Szerintem sok nő működik így!

A problémád logikus, és tényleg eléggé kényes. Ugyanis ez egy elég nagy sújtás az önérzetnek és a büszkeségnek, hogy ő csak ennyit érne neked. Mondjuk ez tényleg eléggé sekélyesen hangzik.

De ha egyszer valamivel hódít a srác, és az elveszik...

Szerintem ne beszélj vele nyíltan, hanem burkoltan.

Mondd neki, hogy felnéznél rá ha kicsit többet törődne magával. Mondd neki, hogy te ezt szeretnéd, és szeretnéd ha ezt megtenné érted!

Ha nem szeret tisztel törődik veled eléggé és nem teszi meg, az is egy információ!......

2011. márc. 25. 01:31
 15/22 anonim ***** válasza:

Az én párom is megpocakosodott, annyi változott azóta, hogy megnézem az idegen pasikat az utcán, meg akárhol, folyatom a nyálam... :)

De én attól még szeretek vele szeretkezni, szerintem gonosz dolog lenne azt mondani, hogy "fogyj le", vagy "gyúrj"... ez nagyon rosszúl esne neki, és annyira nem zavar, hoyg ilyet mondjak. Szeretjük egymást, és ennyi.

Ez nagyon durva, hogy te máshogy állsz a dolgokhoz.

Még akkor megértteném, hogy ha amolyan hájfej lett volna a barátodból hirtelen, de ha csak egy kicsit megpocakosodott, akkor nem értem mi a baj.

2011. márc. 25. 09:24
 16/22 A kérdező kommentje:

Hát sajnos én már csak ilyen sekélyes vagyok, de mind emelet tényleg nem akarom meg bántani. Szeretem, ha nem szeretném kiadtam volna az útját. Viszont az, hogy nem érzek szexuális késztetést irányában valószínűleg szintén rosszul esik neki. És jelezném nem "kis" pocakot növesztett, jelentősen meg változott.

Nem tudom, ha fordítva lenne a helyzet és én kétszerezem meg a súlyom akkor mi lenne?

2011. márc. 25. 15:46
 17/22 anonim ***** válasza:
Beszéltetek végül? Majd írj, hogy mi lett a dologgal! :)
2011. márc. 26. 16:38
 18/22 A kérdező kommentje:
Volt egy nagy beszélgetés, kis csete-paté(,és egyéb dolgok miatt is),de belátta, hogy tényleg eleresztette magát. Most kint van cseredíjaként Olasz országban megbeszéltük, hogy a 3-om hónap alatt, mindketten neki látunk az életmódváltásnak.:) Jól jöttek ki a dolgok, és tényleg az egyenesen arcba mondós módszer a legjobb mindig:) Köszi a komenteket.
2011. máj. 10. 23:01
 19/22 anonim ***** válasza:

05-10 23:01

Bizony hogy az a legjobb.

Viszont van egy sejtésem hogy a tárgyalások eredményei az újjévi fogadalmak kategóriájába esnek, és semmi sem lesz belőlük! Ha jól gondolom mostanra érne vissza a párod. Megírod, mi lett az egészből?

2011. jún. 14. 11:07
 20/22 A kérdező kommentje:
Még van egy hónapja. Váltig állítja, hogy minden nap edz, változtatott az étkezésén is. Meglátjuk, augusztusban megírom az eredményt:)
2011. júl. 5. 14:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!