Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a legtöbb férfinek a nők csak a szexre kellenek, és ha már egyszer így is van, miért nem vallják ezt be, ha pedig bevallják, miért sértődnek meg, ha elutasítják őket?
Nekem nem csak a szexre kellene barátnő még sem akar velem senki járni.Jó mi?
Sokat érek vele...
20f
félre értesz vmit kérdező.
nekem azok a csajok kellenek szexre, akik jól néznek ki,de segghülyék vagy ringyók. azokat jól ki is használom.
21F
igen felment a pumpa, mert akármennyire is szeretem ezt az oldalt a tököm ki van már azzal, hogy folyton sz*arozzák a férfiakat, hogy csak a farkuk után mennek! persze amikor hónapokig keresem egy lányt társaságát és udvarolok neki -egyedül csak neki- akkor meg hülye bu*zi vagyok, mert még arra sem képes, hogy rendesen elutasítson. persze egyszer így- egyszer úgy viselkedik veled, egyszer odajön egyszer nem, egyszer odahív utána meg csodálkozik hogy ezt jelnek veszem...
és amikor neked rosszul esik, hogy semmibe vesznek akkor meg csodálkozik, hogy nem ért téged!!!???
kur*vára megérdemlitek a kétszínű genny alakokat akik sza*rba se vesznek csak etetnek a kamu dumával. aztán meg lehet sírni egy rendes srácnak, hogy jajj jajj...
Azert van mert a legtobb no aranytalanul magasra teszi a mercet. Ferfiaknal van a nemkell, az arraeppjo es a veleakaroklenni kategoria. Noknel van a nemkell, az eltudokkepzelnivelevalamit es az akarkiishasznalhatmertnagyonbejon kategoria.
Mivel az atlagos ferfi egyaltalan nem esik bele ezutobbiba, igy ha nyiltan csak szexre hajt, akkor nem rughat labdaba. Tehat ha a nonel a masodik kategoriaban van, akkor ahhoz hogy "legyen valami", el kell vele hitetni, hogy tobbet is akar a notol. Pedig nem.
Ennyi.
"Héhaver, akkor mi nők mit mondjunk, amikor naponta akad egy-két aranyos pasi, aki lehordja az egész női nemet? Ez oda vissza megy ám."
- Ez az égvilágon semmiben sem cáfolja azt, amit leírt.
"Héhaver, akkor mi nők mit mondjunk, amikor naponta akad egy-két aranyos pasi, aki lehordja az egész női nemet?"
Vajon miért akad az az egy-két aranyos pasi? Talán ezért:
"[a genny alakok] sza*rba se vesznek csak etetnek a kamu dumával. aztán meg lehet sírni egy rendes srácnak, hogy jajj jajj..."
Mert egy rendes srác nálatok csak a lelki szemetes szerepét töltheti be...
"Mert egy rendes srác nálatok csak a lelki szemetes szerepét töltheti be..."
ott a pont.
19:42
Nekem meg ez a "rendes srác" jön ki már a könyökömön.
Általában azok nevezik magukat rendes srácnak, akik folyamatosan szenvelegnek, szidják, lenézik a nőket, de a többi pasit is a világot, állandóan haragszanak a világra, mindenkiben és mindenben a hibát keresik... ha ők a rendesek, akkor kik a bunkók?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!