Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a legtöbb férfinek a nők csak a szexre kellenek, és ha már egyszer így is van, miért nem vallják ezt be, ha pedig bevallják, miért sértődnek meg, ha elutasítják őket?
Figyelt kérdés
2011. márc. 24. 19:13
1/24 anonim válasza:
ilyenkor azért örülök, hogy van aki helyettem is törleszt a csodálatos női nemnek... semmivel sem vagytok jobbak, sőt...
2/24 A kérdező kommentje:
Hú de felment valakiben a pumpa. :D
2011. márc. 24. 19:16
3/24 anonim válasza:
Így van, megérdemlik a nők, igazából "ők főzik maguknak" :) Ha nem így állnának hozzá a pasikhoz és ha nem csak a "nyilvánvalóan csak megdugni akar" pasikra tapadnának akkor eseteg nem használnák ki őket... :)
4/24 anonim válasza:
Ha valakinek csak a szexre kellenék, mit bánnám én, hogy mennyire és miért sértődik meg, ha elutasítom.
6/24 A kérdező kommentje:
Látom, writeonly üzemmód megy itt. :D
A nők nem hajtanak az ilyen pasikra, az ilyenek találják meg a nőket.
2011. márc. 24. 19:18
7/24 anonim válasza:
És a nők csak úgy tiltakoznak, ugye??
8/24 anonim válasza:
"A nők nem hajtanak az ilyen pasikra, az ilyenek találják meg a nőket."
Lehet hogy te nem hajtasz az ilyen pasikra, de vannak nagyon sokan akik az ilyenekre hajtanak. Ők általában túl buták ahhoz hogy felfogják hogy milyen pasikat kell kerülni, ők csak a sportos, jóképű, szívdöglesztő külsejű pasikat látják és csak értük nedvesedik a bugyi...
9/24 anonim válasza:
Én úgy vagyok vele h valóban csak azért kéne barátnőh megdugjam.Igazából másra mire, ha barát kell 100% jobbat találok a saját nememben(hasonló érdeklődési kör,nem undorodik bizonyos dolgoktól,nem nyavajog és nem kell neki semmit vennem)Lehet én gondolkodom csak így.Lehet mert még fiatalabb vagyok, de ez a véleményem. 18/f
10/24 anonim válasza:
Ez nem igaz! Néha főzni és takarítani is kellenek! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!