Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Van egy lány, aki nagyon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy lány, aki nagyon bejött, amíg ismerkedtünk, de kiderült, hogy a melle szilikon. Most mi legyen?

Figyelt kérdés
2011. márc. 24. 16:30
1 2 3 4
 31/35 anonim válasza:
53%

17:22-es mellé állok.

Nevetséges, hogy ilyen kérdést teszel fel... sőt...

Szóval nem is érdekelt eléggé a lány, hogy ezt elfogadd,mert ha érdekel, akkor nem így állsz hozzá, na meg nem a melle miatt akarnád vagy nem akarnád őt. Ez egy szánalmas dolog a részedről. Mellesleg egy nő több okból szilikonoztathatja a mellét, és szerintem nem kellene egyből a világ kur.ájának nézni őt, a hozzászólók közül egyetértek azzal aki azt írta, hogy lehet lógtak a mellei, vagy nagyon kicsik voltak, vagy formátlanok és magáért változtatta meg, hogy örömet okozzon magának, mert lehet hogy eddig e miatt érték atrocitások ... ÁH nem gondoltok sokan bele a dolgokba csak egyből ítélkeztek.

2011. márc. 24. 17:45
 32/35 A kérdező kommentje:

ma 17:45

"Nevetséges, hogy ilyen kérdést teszel fel... sőt..."

Miért lenne nevetséges? Csak egy választ kerestem.

"Szóval nem is érdekelt eléggé a lány, hogy ezt elfogadd,mert ha érdekel, akkor nem így állsz hozzá, na meg nem a melle miatt akarnád vagy nem akarnád őt."

Ez a te véleményed. Szerintem pedig az nem az ő melle, az csak két műanyaglufi.

"Ez egy szánalmas dolog a részedről."

Jól van.

"...és szerintem nem kellene egyből a világ kur.ájának nézni őt,..."

Meg tudnád mutatni, hogy én hol és mivel is tettem ilyet?

"hogy lehet lógtak a mellei, vagy nagyon kicsik voltak, vagy formátlanok és magáért változtatta meg, hogy örömet okozzon magának, mert lehet hogy eddig e miatt érték atrocitások ... ÁH nem gondoltok sokan bele a dolgokba csak egyből ítélkeztek."

Nézd, lehet ragozni a dolgokat nagyon sokáig. Számomra ezzel a tudattal ez a nő elvesztette a nőies vonzerejét. És ez nem ítélkezés, ezen semmiféle józan megfontolás nem változtat, mert ez egy ÉRZÉS, amit nem lehet józan érvekkel befolyásolni. Innentől minden más szempont lényegtelen szerintem.

2011. márc. 24. 17:52
 33/35 anonim ***** válasza:
100%
am nem azért de itt sajnáltatod magad meg tőlünk kérsz tanácsot, hogy akkor mi legyen, de már TE magad is megválaszoltad azt, hogy téged ez tadzít és nemtudsz vele megbékélni!akkro meg? odaállsz megmondod neki hogy: bocsi azért nem járok veled mert szilikon a cicid...a csaj meg tök hálás lesz az égnek, hogy egy újabb idiótát került el!szerencséjére.....am én is meg akarom csináltatni a cicim sőt meg is fogom, az ilyen sgfejek mint te meg bek....ják!!!ennyi! mert ha kicsi lenne neki akkro meg az lenne a bajod. Remélem te is "büszkélkedsz a méreteiddel" jah ha lepontozol azt megköszönöm és lesz...rom!!!
2011. márc. 24. 19:18
 34/35 anonim ***** válasza:

Dicséretes,hogy vannak olyan palik akik nagyba kerülik a szilikon völgyeket :)

Amúgy meg egyszerű ha igazat meg mondod neki,hátha ragad rá valami.. Ha nem,akkor meg nem.De ezen nem kellene ennyit agyalnod hidd el :)

2011. márc. 24. 19:46
 35/35 anonim ***** válasza:
aztaaaaa. ez tényleg elég nagy gáz. öregem nem irigyellek. szerintem cseréld le egy tolószékesre. azok között asszem nincs szilikon mellű.
2011. márc. 24. 22:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!