Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány, aki nagyon bejött, amíg ismerkedtünk, de kiderült, hogy a melle szilikon. Most mi legyen?
Figyelt kérdés
2011. márc. 24. 16:30
11/35 anonim válasza:
Ezek szerint számodra csak a gondolat az mert eddig nem vetted észre és leszartad. Viszont ha te ilyen miatt már undorodsz egy csajtól mert megtudtad hogy az van neki akkor téged sajnállak.
12/35 anonim válasza:
"Számomra viszont ez teljes mértékben visszataszító."
Akkor az legyen a hangon és a fényen túl, hogy dobd. Ennyi.
14/35 A kérdező kommentje:
ma 16:34
Igen, a gondolat számomra teljesen visszataszító, hogy egy nő ilyen dolgoka képes betetetni magába.
Sajnálni pedig nem kell engem, de egyébként köszönöm. :D
2011. márc. 24. 16:36
15/35 anonim válasza:
Örülök, hogy vannak még akik így gondolkodnak mint te.
16/35 anonim válasza:
a csajt passzold olyannak aki értékeli ez így mind kettőtöknek szar.
17/35 anonim válasza:
Hogy nem lehet észrevenni hogy egy csajnak szilikon mellei vannak pedig szerintem annyira látványos.
18/35 anonim válasza:
Akkor nagyon sok bálványozott sztárt undorítónak találnál. Nem tudom, vannak-e egyáltalán kivételek.
19/35 A kérdező kommentje:
ma 16:39
A bálványozott sztárok közül elvétve találkozol bárkivel is személyesen, az meg, hogy párkapcsolatod legyen kilátásban bármelyikkel is, szinte kizárt, igaz? :)
2011. márc. 24. 16:40
20/35 anonim válasza:
Látod, most már tudod, hogy ismerkedéskor ezt a témát kell legközelebb elsőként felvetned! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!