Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány, aki nagyon bejött, amíg ismerkedtünk, de kiderült, hogy a melle szilikon. Most mi legyen?
Figyelt kérdés
2011. márc. 24. 16:30
2/35 anonim válasza:
Csináljatok belőle processzort. Valami ütős szerverproci jó lenne.
3/35 anonim válasza:
és mi van akkor hogy szilikon melle van valaki kifejezetten örülne ennek.
4/35 A kérdező kommentje:
Csak értelmes válaszokat kérek.
A processzorokat egyébként szilíciumból gyártják.
2011. márc. 24. 16:31
5/35 A kérdező kommentje:
ma 16:31
Számomra viszont ez teljes mértékben visszataszító.
2011. márc. 24. 16:32
7/35 anonim válasza:
értelmes választ csak értelmes kérdésre kapsz. Nem tudom mi a gond azzal hogy szilikon a melle volt pénze megcsináltatta mert ő olyat akart attól még lehet normális a csaj. Vagy mi félsz hogy felrobban vagy leereszt vagy mi?
8/35 anonim válasza:
én örülnék neki. legalább taperold meg egy kicsit mielött ítélkezel XD mondjuk ha nekem mondanák hogy szilikon a mellük az lenne az első kérdésem hogy megfoghatom-e hehe
9/35 anonim válasza:
Szerintem csak hang legyen és fény.
10/35 A kérdező kommentje:
Az a gond, hogy számomra innentől már a legkevésbé sem vonzó a nő. De hogy tudom ezt neki megmondani? :)
2011. márc. 24. 16:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!