Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy szerezzem vissza a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy szerezzem vissza a férjemet? Szeretném elcsábítani! Ötletek?

Figyelt kérdés

Sajnos megromlott a házasságunk.Van egy 3 éves kislányom.Válóper beadva,de én mégsem akarok elválni.Úgy gondolom,van még esély megmenteni a házasságunkat.Igaz,hogy neki van egy nője(8 éves kisfiúval),de azért reménykedem.

Úgy gondoltam,talán ha elcsábítanám...de hogyan?Nem akarok beégni.Viszont iszonyúan vágyom rá.

2011. márc. 24. 09:40
1 2
 11/16 anonim válasza:

Hát őszintén szólva így már másképp néz ki...:S Az a baj, hogy így nem tudom magam beleképzelni a helyedbe, vagyis bele tudom, csak nem hiszem, hogy én ezek után el akarnám csábítani. Nem lehet, hogy csak félsz attól, hogy egyedül maradsz és nem is igazán ő kell már? Én inkább vennék egy nagy levegőt és elhatároznám magam, hogy nem érdemel ez meg engem, nem sanyargatom magam.

25/N

2011. márc. 24. 18:01
 12/16 A kérdező kommentje:
Igen,tényleg félek és egy idióta vagyok,hogy vissza akarom szerezni.De nagyon nehéz egyedül.Bölcsi,majd ovi,munka és minden fene.Itt a tavasz,bármerre nézek,szerelmeseket látok,párokat,akik tologatják a babájukat.De igaz,egy ilyen ember nem érdemel meg minket.Gondolom,majd túl leszek rajta.Viszont jót tenne a büszkeségemnek,ha vissza tudnám hódítani.Bár ez lehet,hogy csak az én naívságom.
2011. márc. 24. 18:08
 13/16 anonim ***** válasza:

Ha komolyan a büszkeséged miatt akarod elcsábítani, akkor inkább ne is csinálj semmit...

Vagy ha azért, hogy legyen kivel a gyermeketeket felnevelni, akkor se.

Ha szereted, akkor meg kérj bocsánatot a házsártosságodért, a rossz döntésedért hogy válóperre vitted a dolgot, aztán biztosítsd róla hogy visszakapja azt, akit megszeretett.

Ellenkező esetben hagyd az egészet a fenébe, és kezdj új életet a kislányoddal!

28/F

2011. márc. 24. 20:36
 14/16 anonim ***** válasza:
Az édesanyám 2 gyerekkel talált egy olyan férfit magának akit a mai napig apunak szólítok, mert a saját gyerekeként bánik velem. A te korodban talált rá erre a férfira és hivatalosan is házasok :) Teszem hozzá, sajnos évek óta hiába próbálkozik édesanyámmal egy babát összehozni. 2x elvetélt az édesanyám.
2011. márc. 24. 22:54
 15/16 A kérdező kommentje:

Nem csak a büszkeségem miatt,hiszen írtam,hogy szeretem.Szóval az eszem és a szívem külön utakon jár:)

Köszönöm a válaszokat:).Megpróbálok épeszűen viselkedni!

2011. márc. 25. 06:19
 16/16 anonim válasza:
Egy év eltelt .Mi lett a döntésed?hogy vagy?
2012. febr. 24. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!