Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy szerezzem vissza a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy szerezzem vissza a férjemet? Szeretném elcsábítani! Ötletek?

Figyelt kérdés

Sajnos megromlott a házasságunk.Van egy 3 éves kislányom.Válóper beadva,de én mégsem akarok elválni.Úgy gondolom,van még esély megmenteni a házasságunkat.Igaz,hogy neki van egy nője(8 éves kisfiúval),de azért reménykedem.

Úgy gondoltam,talán ha elcsábítanám...de hogyan?Nem akarok beégni.Viszont iszonyúan vágyom rá.

2011. márc. 24. 09:40
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Az elcsábítás egy egyszeri alkalom..

Neked nem erre van szükséged, egy kapcsolat megmentéséhez.

2011. márc. 24. 09:47
 2/16 A kérdező kommentje:
Igen,tudom,de kezdetnek az is megtenné.Akkor tudnám,hogy nem vagyok számára közömbös.:(
2011. márc. 24. 09:51
 3/16 anonim ***** válasza:
Válj el büszkeséggel. Ne alázd meg magad. Ha most elmegy akkor mit gondolsz 5 év múlva mit csinálna? Menjen ez az ürge. Hidd el gyerekkel is találsz új "apát".
2011. márc. 24. 10:07
 4/16 A kérdező kommentje:
Sajnos szeretem őt!Nem tudom,hogy sikerül-e elengednem.Új apát találni egy gyerekkel, 34 évesen nem hiszem,hogy könnyű.
2011. márc. 24. 10:33
 5/16 anonim ***** válasza:
Hidd el menni fog! 34 éves vagy, fiatal, találni fogsz magad mellé olyan embert, aki megérdemli, hogy küzdj érte! Ha a férjed most így képes volt lelépni, ha sikerülne elcsábítanod, akkor két év múlva megtenné ugyanezt. Kell ez neked? Ha most inkább hagyod menni rengeteg kellemetlenséget spórolhatsz meg magadnak, és a gyerkőcnek is! Elhiszem hogy nagyon nehéz, talán egy utolsó beszélgetést megér a dolog, hogy biztosan nem lehet-e megmenteni ezt a kapcsolatot, de ha a férjed nem hajlik rá, akkor sajnos fölösleges erőltetni, ehhez egyedül kevés vagy. Ha hajlik rá, akkor menjetek el párterápiára, csináljatok közös programokat, hátha...
2011. márc. 24. 10:40
 6/16 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy egy megromlott kapcsolatot helyre lehet hozni. Bele kéne törődnöd. Nincs az az életkor, élethelyzet amikor már nem lehet új társat találni, még ha most úgy is érzed. Tereld el a figyelmedet, alakíts ki új kapcsolatokat. Főleg pedig ne lovald bele magadat abba, hogy mennyire szereted. Inkább abba, mi volt benne negatív.
2011. márc. 24. 10:45
 7/16 anonim válasza:
45%

szomorú ilyeneket olvasni ...

nem is értem az egészet , hogy akivel anno le akartad élni az életed , és van is kisgyerek stb....

miért kell eldobni az egészet ???

tényleg ilyen ez a világ ?

semmit sem számít már a hűség , a kitartás , a becsület , az igazmondás ?

nagymamám máig hűséges a papámhoz , aki már 12 éve halott .....

erről ennyit

manapság úgy látszik bűn az ilyen

egyik kapcsoltról a másikra ugrálnak , semmit nem jelentenek az értékek , már ha vannak ........

ja ... és 22 éves vagyok

de okádnom kell a világtól

Te meg ne búsulj , találsz olyat aki megérdemel téged

gyerekkel is

vannak még normális emberek .......

legalábbis remélem

2011. márc. 24. 11:02
 8/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,nagyon rendesek vagytok:)Bárcsak könnyű lenne elfelejteni őt..és bárcsak könnyen találnék egy új társat.De kinek kellek egy gyerekkel???Na mindegy,megpróbálom összeszedni magam!
2011. márc. 24. 12:45
 9/16 anonim válasza:

Azt meg szabad kérdezni, hogy mitől romlott meg ez a házasság? Talán ha ismernénk az okát, akkor könnyebben tudnánk tanácsot/ötletet adni. Ha szeretünk valakit, sosem szabad feladni. Főleg, ha egy icipici esély is van még...

25/N

2011. márc. 24. 16:43
 10/16 A kérdező kommentje:
Hát,őszintén szólva az anyagiak miatt.Sokáig kellett őt eltartani,én gondoskodtam róla is,a kislányomról is,a rezsit én fizettem,az ételt,ruhákat,adósságokat halmoztunk fel.A legnagyobb baj inkább a hozzáállásával volt.Nem segített semmibe és hát házsártos lettem.De ez sok volt nekem,egyedül.Beadtam a válópert,hátha észbe kap,de erre becsajozott.A gyerekével se törődik,alig ad pénzt.Tudom,hogy ezek után mit akarok még tőle,de hát ez van.Együtt kellett volna megoldani a nehézségeket.De minden az én vállamon volt.Sokszor hazudott nekem,kiderültek dolgai,amik eléggé padlóra küldtek engem.
2011. márc. 24. 17:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!