Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szerezzem vissza a férjemet? Szeretném elcsábítani! Ötletek?
Sajnos megromlott a házasságunk.Van egy 3 éves kislányom.Válóper beadva,de én mégsem akarok elválni.Úgy gondolom,van még esély megmenteni a házasságunkat.Igaz,hogy neki van egy nője(8 éves kisfiúval),de azért reménykedem.
Úgy gondoltam,talán ha elcsábítanám...de hogyan?Nem akarok beégni.Viszont iszonyúan vágyom rá.
Az elcsábítás egy egyszeri alkalom..
Neked nem erre van szükséged, egy kapcsolat megmentéséhez.
szomorú ilyeneket olvasni ...
nem is értem az egészet , hogy akivel anno le akartad élni az életed , és van is kisgyerek stb....
miért kell eldobni az egészet ???
tényleg ilyen ez a világ ?
semmit sem számít már a hűség , a kitartás , a becsület , az igazmondás ?
nagymamám máig hűséges a papámhoz , aki már 12 éve halott .....
erről ennyit
manapság úgy látszik bűn az ilyen
egyik kapcsoltról a másikra ugrálnak , semmit nem jelentenek az értékek , már ha vannak ........
ja ... és 22 éves vagyok
de okádnom kell a világtól
Te meg ne búsulj , találsz olyat aki megérdemel téged
gyerekkel is
vannak még normális emberek .......
legalábbis remélem
Azt meg szabad kérdezni, hogy mitől romlott meg ez a házasság? Talán ha ismernénk az okát, akkor könnyebben tudnánk tanácsot/ötletet adni. Ha szeretünk valakit, sosem szabad feladni. Főleg, ha egy icipici esély is van még...
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!