Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek rosszul tettem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek rosszul tettem?

Figyelt kérdés
megismerkedtem neten egy sraccal par nap mulva talalkoztunk is. (amugy mar regota bejon nekem es alitolag en is neki) en nem gondoltam h elso talakozaskor csoknal tobb lesz de o kicsit ramenosebb volt es en sem tiltakoztam nagyon vegul lefekudtem vele. szerintetek rosszul csinaltam????
2011. márc. 23. 23:35
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Szerintem rosszul tetted, főleg, mivel megtetted, könnyen kapható voltál, így már biztos nem kellesz neki később.

Másik dolog, hogy neki még volt barátnője is, így átverte őt is a te segítségeddel.

Elítélni nem foglak, mert lehet, hogy én is megtettem volna a te helyedben, sosem tudhatom. De azért így kívülállóként könnyű látni, mi a jó és mi a rossz.

2011. márc. 24. 07:34
 12/12 anonim ***** válasza:
Szerintem csak simán buta vagy, bocs, inkább ezen dolgozz először, utána meglátod a pasikkal is másképp lesz.
2011. márc. 24. 13:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!