Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek rosszul tettem?
Figyelt kérdés
megismerkedtem neten egy sraccal par nap mulva talalkoztunk is. (amugy mar regota bejon nekem es alitolag en is neki) en nem gondoltam h elso talakozaskor csoknal tobb lesz de o kicsit ramenosebb volt es en sem tiltakoztam nagyon vegul lefekudtem vele. szerintetek rosszul csinaltam????2011. márc. 23. 23:35
2/12 anonim válasza:
embere válogatja... ha a kapcsolat érett vagy ti 20 felett vagytok akkor nem baj ennek ellenére nem túl tanácsos mivel a szex előtti időt is megkell adni nem kell elhamarkodni.. mi a 3. randin ejtettük meg és azóta is csodás kapcsolatunnk van
3/12 anonim válasza:
Egy dolog kiderült, hogy türelmetlenek vagytok:) Kinek mi a baj. Én szerintem igen is rosszul tetted, de ha nektek így működik akkor nem kell itt megkérdezned.
4/12 anonim válasza:
Jó volt? Hát akkor meg sz.rni rá h ki mit mond:)
5/12 anonim válasza:
Ha rámenősebb volt akkor a pasi csak a szexre ment, ha komoly kapcsolatot szerettél volna vele akkor rosszul tetted, mert szerintem ezt már benézted!
20/N
6/12 A kérdező kommentje:
hat en szeretnem ha komojabb dolog is lenne koztunk mondjuk azota meg csak parszor talalkoztunk.....emugy nagyon rendes srac es kedves helyes es minden.....de legnagyobb baj az h neki van baratnoje :(:(:(
2011. márc. 23. 23:56
7/12 anonim válasza:
Bizony benézte:) Ezért mondtam, hogy rosszul tette. De hát azt is mondtam, ha nálatok így működik....Semmi gond:) Szex volt, komoly kapcsolat nincs.
8/12 A kérdező kommentje:
de szerintetek lesz kozottunk komolyabb kapcsolat is vagy csak szexre kellek neki???? de hat azt megkaphatja a baratnojetol is nem???
2011. márc. 24. 00:11
9/12 anonim válasza:
Ha komoly kapcsolatot akar azt kaphatja meg a barátnőjétől, gondolm a szexben meg kell a változatosság. Egyszerűen scak élvezd h van vagy ha te csak komoly kapcsolatot akarsz akkor dobd ki a fenébe.
10/12 anonim válasza:
Látszik van reménysugár a gondolkodásodban:) Barátnő=szerelem+szex, kaland=csak szex
De vannak akik másik lányt választottak. Miből gondolod, hogy te hozzád hűségesebb lenne, ha sikerrel járnál?:) Vesztett ügy:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!