Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok? Szerintetek ugyanakkora esellyel indulnak a lanyoknal a kis peniszu fiuk, mint azok, akiknek nagy a meretuk?
Teljes mértékig egyet értek veled. Viszont valamiért még is van egy olyan perverz érzésem, hogy az én 14 centis és 11,5cm kerületű péniszem már pedig átlagon aluli. Valamiért a környezetemben mindenkinek minimum 17 centis van, és nehéz azt gondolni, hogy ennyi ember hazudik. Egyébként nagyon jól összefoglaltad a lényeget szerintem.
üdv,
24/f
Azta mindenit fiúk. hihetetlenek vagytok. Őszintén nem gondoltam volna hogy felnőtt férfiak ennyit aggadalmaskodnak a p*csük mérete miatt. Srácok. Hagyjátok ezt meg a kiskamaszoknak.
Komolyan mondom hogy nem értelek titeket. Direkt egy vonalzót is elővettem, csak hogy lássam, mivel is van dolgunk. És nézem a vonalzót, nézegetem, és nem értem hogy mi a problémátok... Szerintem a vőlegényemnek se nagyobb 14 centinél, mégis vele a legjobb a szex az összes faszi közül, akikkel dolgom volt (pedig volt köztük 20 centis is... fájdalmas volt)
Tisztázni kéne pár dolgot. A probléma nem a méretetekkel van, hanem azzal hogy abban a tévhitben éltek hogy minnél nagyobb, annál könnyebb a lányt a csúcsra juttatni. Csak épp azt az aprócska tényt felejtitek el hogy:
1. a nők kb 80%-a nem tud a hüvelyével elélvezni. A p*csötök női megfelelője, tehát minden jó okozója a csikló, ami ugyebár kívül helyezkedik el, ergo a a méretnek semmi köze hozzá. illetve talán annyi mégis van, hogy egy túl nagy péniszt tövig behelyezni elég fájdalmas, márpedig elengedhetetlen hogy szorosan összesimuljatok, és a csikéó ezáltal ingerlést kapjon. Úgyhogy a méreteteken való stresszelés helyett inkább gyúrjatok rá a nyelv és kéztechnikátokra, előbb meghozza a sikert, mint a 20 centis lóf*sz.
2. azok a kevesek, akik mégis képesek a hüvelyi orgazmusra, azt nem a hüvelyük hátsó részének izgatása miatt élik át, hanem a hüvelybejárattól alig pár centire elhelyezkedő g pont miatt. Ha túl hosszú a pénisz, akkor ezen a részen egyszerűen átsiklik, viszont egy kisebb, megfelelőbb méretű pont a jó helyen izgatja a nőt.
Elnézést a szemléletes és kissé vulgáris fogalmazásért, de nektek nagy köd van a fejetekben srácok...
23/l (akinek meg a melle kicsi, csak épp lesz*rja)
Az utolsó kommentelő hozzászólását köszönöm... önbizalom növelő.
A jó nyalás ,izgatás módját is leírhatnád... :P
Kíváncsi lennék rá.
Igazabol nem arra vonatkozott ez a kerdes, hogy mekkora meret a jo, meg hogy szamit-e egyaltalan a meret, vagy hogy hogyan lehet jol kielegiteni egy lanyt. Nyilvan ezekkel a dolgokkal azert nagyjabol mindenki tisztaban van...
Itt az eselyekrol volt szo es arrol, hogy ha mondjuk fizikalisan nem is, fejben es lelekben azert mindenkepp hatranyba kerulnek azok a fiuk, akiknek kicsi/vekony a meretuk. Pont azert, amit korabban irtam: mar eleve a viccek es a gunyolasok is mindig a kis meretekrol szolnak, a kis meret mindig ugratasok targyat kepezi (es nemcsak ferfi, hanem noi oldalrol is), a nagy meretrol altalaban nem szoktak viccek szuletni es a lanyok is altalaban orulni szoktak neki.
Nekem is van olyan lany ismerosom, aki azzal szokta ugratni egy haveromat, amikor az szexualis utalasokat tesz a lany fele, hogy ugyis kicsi lenne hozza a farka, akkoraval nem is tudna mit kezdeni... Persze lehet, hogy ez csak csipkelodes es a nok legnagyobb fegyvere, hogy elbizonytalanitsak a ferfiakat es a nemek kozti harcban gyoztesnek erezzek magukat, de a lenyeg egy: a kis peniszt altalaban szegyellni szokas, igy hat nem erzem ugy, hogy egyenloek lennenek az eselyek!
Persze mindettol fuggetlenul en is azt mondom, hogy a peniszmereten aggodni tok felesleges es ertelmetlen es tok igaza van a 23 eves lanynak, de azert ez a masik szemszog is hordoz magaban nemi igazsagot...
Na, ennek örülünk 23/l, hogy leírtad. Viszont még egyszer megismétlem, hogy a kérdezőt dícséret illeti a kérdés, és a kommentek normális megfogalmazásáért, mert még is csak összejött virtuálisan egy kisebb pár főből álló "közösség", és megbeszélhettük szorongásunk tárgyát. Viszont a kérdezővel a viccekkel, és a dicsekvéssel kapsolatban tökéletesen egyet tudok érteni. Bár a kérdés nem erre irányult, de levonható, hogy akinek kisebb a 23/l válaszolóhoz hasonló hölgyekkel kell "kezdeni", mert akármit mondanak a normális lányok, és akármit gondolunk mi, lesz pár olyan lány, akinek a nagy nem, hogy szemvedést nem okoz, de annál nagyobb örömét leli benne -ha másnem azért, mert fejben arra izgul. Nos, nekik szerintem ne is akarjunk megfelelni. A lényeg, hogy van olyan lány akinél a nagy előny, másnál a kicsi, és van akinek mindegy.. Valamiért van egy érzésem, hogy ez olyasmi dolog, mint ahogy mi fiúk kigyúrtak szeretnénk lenni, persze a lányok jó része azt visszataszítónak találja, viszont mi azt beszéljük be magunknak, és egymásnak, hogy az a tuti...
24/f
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!