Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok? Szerintetek ugyanakkora esellyel indulnak a lanyoknal a kis peniszu fiuk, mint azok, akiknek nagy a meretuk?
Szerintem nem a farkaddal kell csajozni. :D Nem hiszem h bárki csajozott már be úgyh elővillantotta a férfiasságát. Sztem ha meg tudsz hódítani 1 csajt, akkor már csak 1 nevetségesen kis mérettel ronthatod el a kapcsolatot, ha nem vészesen kicsi a tiéd, akkor ezért nem leszel hátrányban annál akinek fontossá váltál. Ahogy az sincs előnyben akinek 1 lóé van a nadrágjában, hiszen azt jó eséllyel nem látja a csaj rögtön első alkalommal (bár nekem voltak ilyenek, de az más kérdés:D). A lényeg h amíg az emberek nem meztelenül mászkálnak, addig nem hiszem h bármit számít 1 olyan testrész mérete amit nem is látnak, mert nem ez dönti el az érdeklődést. Addig ne vetközz le míg nem bolondult beléd a csaj, utána már nem a méret fog dönteni.
"életművész"
hát most erre mit írjunk ember? senki arcára nincs rá írva hogy pl Pénisz méret: 23cm. Meg nem tudom én nem úgy megyek oda egy csajhoz hogy: "Hello! Farkam állva 19cm! Egyébként XY-nak hívnak" (csak mondtam egy számot)és szerintem férfitársaim nagy többsége se így csajozik.
Szóval igen alapjáraton ugyan annyi eséllyel indul.
Meg mit ér a 2x cm-s farok ha nem tudja használni.
Mivel ez nem látszik egyből, az esélyek ebből a szempontból ugyanolyanok. Inkább a folytatás kérdéses, de ez is inkább csak szélsőséges esetekben - tehát, amikor már tényleg nagyon kicsi (ez alatt ilyen 6 cm értek, de gondolom ez nem gyakori és te sem erre gondoltál.) Egyébként nem kell parázni, ha nem 18 cm. :):)
23/l
ezzel nem értek egyet hogy nincs senki arcára írva a péniszmérete..
aki magabiztosan viselkedik annak mindig nagy a kukija
A magabiztosság nem méret kérdése. Én is voltam töketlen a csajokkal, később mégis magabiztossá váltam. Nem az okozta a változást h közben megnőtt a farkam. :D
"életművész"
Elozonek: vagy pont, hogy hatalom- es megalomaniaval, illetve arroganciaval kompenzaljak a kispenisz komplexusukat a parlamentben...:D:D
Egyebkent a kerdesem arra iranyult, hogy a kollektiv tudatunkba azert mar erosen bele van egetve, hogy a nagyobb penisz az egyet jelent a jobb szexszel (es mar nemcsak a ferfiak, hanem egyre inkabb a nok is igy gondoljak) es ezert gondoltam azt, hogy talan jogosak valamilyen szinten a kisebb/vekonyabb penisszel rendelkezo fiuk felelmei!
Mert mig mondjuk egy nagy/vastag peniszt mindig batran es buszken fog elovenni egy ferfi a nadragjabol, addig a kisebb/vekonyabb peniszrol azert a kozvelekedes ugy tartja, hogy az szegyellnivalo...Legalabbis en valahogy igy latom a dolgot! Szerintetek??
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!