Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit gondoltok? Szerintetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok? Szerintetek ugyanakkora esellyel indulnak a lanyoknal a kis peniszu fiuk, mint azok, akiknek nagy a meretuk?

Figyelt kérdés
Vagy egy nagy peniszu srac mindig elonyben lesz egy kis meretuvel szemben? Szerintetek jogosak valamilyen szinten a kis himvesszoju fiuk felelmei es aggodalmai?
2011. márc. 23. 22:09
1 2 3 4 5
 1/46 anonim ***** válasza:
93%
szerintem a túl nagy és a túl kicsi az mindig hátrányba lesz. az átlagos az mindig győzni fog a versenyben.
2011. márc. 23. 22:11
 2/46 anonim ***** válasza:
Olyan hamar úgyse bújsz ágyba vele (normál esetben), hogy csak a pénisz mérete számítson. Egyébként a kicsi és a nagy is relatív. És ha ingerli a csiklót, a kis péniszű is ki tud elégíteni egy lányt.
2011. márc. 23. 22:23
 3/46 anonim ***** válasza:

Szerintem nem a farkaddal kell csajozni. :D Nem hiszem h bárki csajozott már be úgyh elővillantotta a férfiasságát. Sztem ha meg tudsz hódítani 1 csajt, akkor már csak 1 nevetségesen kis mérettel ronthatod el a kapcsolatot, ha nem vészesen kicsi a tiéd, akkor ezért nem leszel hátrányban annál akinek fontossá váltál. Ahogy az sincs előnyben akinek 1 lóé van a nadrágjában, hiszen azt jó eséllyel nem látja a csaj rögtön első alkalommal (bár nekem voltak ilyenek, de az más kérdés:D). A lényeg h amíg az emberek nem meztelenül mászkálnak, addig nem hiszem h bármit számít 1 olyan testrész mérete amit nem is látnak, mert nem ez dönti el az érdeklődést. Addig ne vetközz le míg nem bolondult beléd a csaj, utána már nem a méret fog dönteni.

"életművész"

2011. márc. 23. 22:26
 4/46 anonim ***** válasza:

hát most erre mit írjunk ember? senki arcára nincs rá írva hogy pl Pénisz méret: 23cm. Meg nem tudom én nem úgy megyek oda egy csajhoz hogy: "Hello! Farkam állva 19cm! Egyébként XY-nak hívnak" (csak mondtam egy számot)és szerintem férfitársaim nagy többsége se így csajozik.

Szóval igen alapjáraton ugyan annyi eséllyel indul.

Meg mit ér a 2x cm-s farok ha nem tudja használni.

2011. márc. 23. 22:28
 5/46 anonim ***** válasza:
90%

Mivel ez nem látszik egyből, az esélyek ebből a szempontból ugyanolyanok. Inkább a folytatás kérdéses, de ez is inkább csak szélsőséges esetekben - tehát, amikor már tényleg nagyon kicsi (ez alatt ilyen 6 cm értek, de gondolom ez nem gyakori és te sem erre gondoltál.) Egyébként nem kell parázni, ha nem 18 cm. :):)

23/l

2011. márc. 23. 22:28
 6/46 anonim ***** válasza:

ezzel nem értek egyet hogy nincs senki arcára írva a péniszmérete..

aki magabiztosan viselkedik annak mindig nagy a kukija

2011. márc. 23. 22:39
 7/46 anonim ***** válasza:
95%
22:39 ez akkora egy kamu. Ez a magabiztosság annyira függhet a gyermekkorától a társadalmi helyzetétől a nevelésétől szociális hozzá állásától. Ilyen erővel a parlamentbe csak nagyf*szu emberek vannak és nem nagy f*sz emberek.
2011. márc. 23. 22:46
 8/46 anonim ***** válasza:
az esélyed ugyanannyi.a szex meg nem a méretekről szól.azt tudni kell élvezni.meg kell tanulni a dolgokat.az összkép a lényeg én úgy vettem észre.
2011. márc. 23. 22:48
 9/46 anonim ***** válasza:
91%

A magabiztosság nem méret kérdése. Én is voltam töketlen a csajokkal, később mégis magabiztossá váltam. Nem az okozta a változást h közben megnőtt a farkam. :D

"életművész"

2011. márc. 23. 22:58
 10/46 A kérdező kommentje:

Elozonek: vagy pont, hogy hatalom- es megalomaniaval, illetve arroganciaval kompenzaljak a kispenisz komplexusukat a parlamentben...:D:D

Egyebkent a kerdesem arra iranyult, hogy a kollektiv tudatunkba azert mar erosen bele van egetve, hogy a nagyobb penisz az egyet jelent a jobb szexszel (es mar nemcsak a ferfiak, hanem egyre inkabb a nok is igy gondoljak) es ezert gondoltam azt, hogy talan jogosak valamilyen szinten a kisebb/vekonyabb penisszel rendelkezo fiuk felelmei!

Mert mig mondjuk egy nagy/vastag peniszt mindig batran es buszken fog elovenni egy ferfi a nadragjabol, addig a kisebb/vekonyabb peniszrol azert a kozvelekedes ugy tartja, hogy az szegyellnivalo...Legalabbis en valahogy igy latom a dolgot! Szerintetek??

2011. márc. 23. 23:02
1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!