Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit gondoltok? Szerintetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok? Szerintetek ugyanakkora esellyel indulnak a lanyoknal a kis peniszu fiuk, mint azok, akiknek nagy a meretuk?

Figyelt kérdés
Vagy egy nagy peniszu srac mindig elonyben lesz egy kis meretuvel szemben? Szerintetek jogosak valamilyen szinten a kis himvesszoju fiuk felelmei es aggodalmai?
2011. márc. 23. 22:09
1 2 3 4 5
 11/46 A kérdező kommentje:
"Elozo" alatt a 22:46-os valaszolot ertettem!
2011. márc. 23. 23:03
 12/46 anonim ***** válasza:
45%

mindig attól függ, mennyire kicsi az a kicsi. egy 10 centist- bocs- de kiröhögnék, és mehetne, akárhogy szeretném az illetőt. főleg, ha még vékony is szegénynek.

de voltam már olyan sráccal, akinek a 20 centis nagy f*rka nem lett rendesen merev, és nemis élveztem a szexet vele egyáltalán.

a legjobb azzal a két sráccal volt, akiknek 14, ill.16 centis f*rkuk volt.

sztem 1 kb. 14 centisset, ha elég vastag is,lehet élvezni, és nem kell szégyellni.

2011. márc. 23. 23:33
 13/46 anonim ***** válasza:
93%

Olyan jó lenne már ha az emberek túllépnének az ilyen nevettséges pitiáner kérdéseken mint a f*sz, illetve mellméret. Mindig lesznek olyanok akiknek a nagyobb jön be, és lesznek olyanok aki8knek a kisebb, ugyan úgy ahogy van akinek a szőke haj jön be, míg másoknak inkább a fekete. Mindenesetre ez a párválasztás szempontjából HUSZADRANGÚ kérdés. Senki se fog ez alapján párt választani.

Mindenesetre csak hogy megnyugtassalak: volt már 12 centis, és 20 centis is. A 12 centis határozottan jobb volt. A 20at alig lehetett begyömöszölni, és fajdalmaim voltak közbe, csöppet se volt élvezetes.

2011. márc. 23. 23:52
 14/46 anonim ***** válasza:

Az előző válaszoló véleményét teljes mértékig osztom -igaz, én is sok ilyesmi kérdést teszek fel a komplexusaim miatt. Pedig ugye írtak itt kávéskanál méretű péniszekről is, melynek a vastagsága olyan, mint annak a feje -azaz kb 11/2 centis adottságokkal rendelkezhetett a srác, és még is volt önbizalmuk. Annak ellenére, hogy fejben az előző válaszolóval értek egyet, mindig sikerül nekem is kiagyalnom hasonló kérdéseket akár ebben a témában, akár másban, aztán kapom az osztást -lásd a mai testalkatos kérdésemben, melyben megállapították, hogy egy üresfejű kiscsávó vagyok...

Viszont a komplexusok maradnak bennünk, hiába írják sajnos sokan, hogy fogadjuk el magunkat, mert a magabiztosság a legjobb, sajnos kezdem azthinni, hogy teljes mértékig sosem fog sikerülni. Azthiszem a kérdezőt megismertem a stílusából, és már neki sem az első ilyen jellegű kérdése ez. :D

üdv,

24f

2011. márc. 24. 00:27
 15/46 anonim ***** válasza:

Ezek a kérdések... :)

Annak a ténynek, hogy a nagyobb farokkal jobb a szex a nőnek, semmi alapja sincs. Hogy miért? Azért, mert a hüvely átlagosan 10-11 centi esetlegesen 13 cm, csak ugye képes tágulni/nyúlni stb., de ami még ennél is fontosabb, hogy maximum 6 cm-ig található meg az idegvégződések jelentős része.

Ebből tehát látható, hogy nem a hosszon múlik minden, annál inkább még a vastagság a fontos, na meg hogy jó kemény legyen. Tehát ne tudjon meghajolni, azaz lehessen rendesen használni a szerszámot. :)

Bár ha férfitársaim megfigyelték, rendes merev állapotban érzékenyebb, mint mikor puhább. Nos, ez a másik félnél is így működik valahogy. :)

2011. márc. 24. 00:28
 16/46 anonim ***** válasza:
Volt egy nagyon tapasztalt barátnőm (tini korában nagy ribi volt, pár év alatt 50 pasi) akinek egyáltalán nem számít a méret, mert érzelmekre vágyik. Szerinte 15 cm elég a "jóból". A csillogó cafkák a bulik alkalmával meg dicsekszenek egymásnak, hogy a pasijuknak milyen hatalmas. Az ilyenek között tényleg nagyobb az esélye egy lóméretűnek, de gondolom te nem ilyen lányokra vágysz.
2011. márc. 24. 08:12
 17/46 anonim ***** válasza:
100%

ez hogy milyen eséllyel indul.... ez vicces, ha egy pasi kezdeményez egy lánnyal, nem azzal kezdi, hogy letolja a gatyáját, és megkérdezi, megfelel-e neki ez a méret, vagy inkább hagyják az egészet.

Ha kapcsolatban vannak, és már legalább egy hónapja járnak, és már szeretik egymást (mert én csak akkor fekszek le valakivel, ha már szeretem), akkor meg szerintem nem fogja érdekelni a lányt, hogy mekkora a farka. Biztos van olyan lány, aki emiatt szakítana a barátjával, de az ilyen kis ribancokkal meg nem kell foglalkozni.

21L

2011. márc. 25. 11:03
 18/46 anonim ***** válasza:

Azért nincs egyetértés az ilyen kérdésekben, mert nem is ugyanarról beszéltek.

Két különböző típusú kapcsolatról van szó:

1 megismerkedtem egy lánnyal/sráccal, akivel oda vagyunk egymásért, és lelkileg megnyíltunk egymásnak. Bármit megtennék érte, annyira szeretem.

2 felszedtem egy köztudottan nagy farkú srácot/mellű csajt, gyorsan ki is rakom a fészbukra, had lássa mindenki mekkora király vagyok.

2011. márc. 25. 11:39
 19/46 anonim ***** válasza:
Ha igazán szereti a lány akár a nagy péniszűt vagy kicsit, akkor megoldják. bár a kicsi nem az igazi és egy idő után unalmas. a naggyal lehet variálni, nem muszáj annak tövig mennie.
2011. márc. 25. 12:31
 20/46 anonim ***** válasza:
Tudhatnád hogy az esély az egyforma,hogy aztán hogy alakul majd tovább az idő kérdése.
2011. márc. 25. 13:52
1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!