Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért sértődik meg egy nő, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért sértődik meg egy nő, ha csak le akar velem feküdni, de én visszautasítom, mert tudom, hogy csak egy éjszakára kellenék neki azért, hogy kielégíthesse a vágyait?

Figyelt kérdés
Meg tudja ezt valaki nekem mondani? Tehát a nők elvárják, hogy a férfiak férfiként viseljék ez ilyen irányú elutasítást, de ők maaguk nem képesek elviselni. Ez szerintetek etikus?
2011. márc. 23. 18:31
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

ma 18:55

Köszönöm, nem kérek kioktatást. Azért én még férfiként fogok magamra tekinteni.

De hadd kérdezzek valamit: te férfinak érezted magadat, miután elutasítottad azt a lányt? Mert én bizony utána is annak éreztem magamat.

2011. márc. 23. 18:58
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
ez tényleg jó kérdés.....és amúgy egyik válaszolónak szól...szerinted a nőnek nagy bátorság kell kezdeményezni ugye és a pasiknak nem?....hidd el nekünk is össze kell szedni magunkat egy szebb nő megszólításához szóval ez rossz kifogás....amúgy regényeket tudnék írni hasonló dolgokról h a nők mennyiben másik meg a pasik is bizonyos dolgokban de inkább megkíméllek titeket..
2011. márc. 23. 18:59
 13/20 anonim ***** válasza:
0%
én pedig jól megdöngettem volna, nem vagyok ilyen csöpögős, utána szoktam magam 100% férfinak érezni.
2011. márc. 23. 19:00
 14/20 anonim ***** válasza:
93%

ne hallgass rájuk, én veled vok :)

20, l

2011. márc. 23. 19:03
 15/20 anonim ***** válasza:
utolsó 20 l honnan irsz??? :)
2011. márc. 23. 19:14
 16/20 anonim ***** válasza:

Respect, haver, ettől vagy igazán Férfi!

Amúgymeg tuti azok a hülye társadalmi konvenciók, lám egy példa, hogy a fiúk nem teljesen önmaguktól fognak csak a szexre hajtani, a normális lányoknak a saját fajtájuk is szidni kéne.

2011. márc. 23. 19:18
 17/20 anonim ***** válasza:
Vajdaság :) itt van a szomszédban :)
2011. márc. 23. 19:19
 18/20 anonim ***** válasza:

:D:D:D

Hát nem tudtál közelebb lenni:D legalább haudtad volna hogy itt a szomszédomban xD

bármilyen közösségi oldalon meg lehet találni ? irsz nekem egy privát mailt mert én nem tudok neked vmiért nincs kint ez a lehetőség

2011. márc. 23. 19:46
 19/20 anonim ***** válasza:
szomszédos országban.. attól még nem biztos, h közel vok hozzad :)
2011. márc. 23. 20:00
 20/20 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom,biztos sérti az önérzetét. De jól tetted,tényleg végre valaki akinek vannak érzései. Nem lehet valami nagy szám a csaj...
2011. márc. 23. 20:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!