Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért sértődik meg egy nő, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért sértődik meg egy nő, ha csak le akar velem feküdni, de én visszautasítom, mert tudom, hogy csak egy éjszakára kellenék neki azért, hogy kielégíthesse a vágyait?

Figyelt kérdés
Meg tudja ezt valaki nekem mondani? Tehát a nők elvárják, hogy a férfiak férfiként viseljék ez ilyen irányú elutasítást, de ők maaguk nem képesek elviselni. Ez szerintetek etikus?
2011. márc. 23. 18:31
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
3%
Mi??? Visszautasítottad? Bolond...
2011. márc. 23. 18:33
 2/20 anonim ***** válasza:
100%

Biztos jó okod volt rá...

Igen, ez már nekem is feltűnt... Valahogy ez nem igazságos... de ugy sem tudsz ellen mit tenni... :)

2011. márc. 23. 18:36
 3/20 anonim ***** válasza:
86%

Kedves kérdező!

Nőként szerintem ezt nehezebb elviselni.

Egyrészt:

1.) Kezdeményezett, ami nagy szó egy nőnél, de te elutasítottad.

2.) Úgy fogja fel, hogy "még egy dugásra se vagyok jó neki", tehát az önérzetét is sikerült megsérteni.

26/F

2011. márc. 23. 18:37
 4/20 anonim ***** válasza:
81%

Nagyon egyszerű. Mindenki azt gondolja, hogy a férfiak kapva kapnak egy ilyen ajánlaton, és nem mondanak nemet, hacsak nem annyira ronda a nő, hogy nem áll fel rá nekik.

Egy egyszerűbb lelkületű nő ezt komolyan is gondolja, tehát egy ilyen visszautasítás alapjában rendíti meg a nőiségét.

5/20 anonim ***** válasza:
100%

:D :D :D

Én voltam ugyanigy és nem feküdtem le a csajjal xD

...

Erre később összejöttünk és már lassan másfél éve vagyunk együtt :)

6/20 anonim ***** válasza:
100%
18:37 voltam 21 F
2011. márc. 23. 18:39
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
miért lenne bolond? legalabb bebizonyosodik, h a pasiknak is vannak érzéseik :) tökre jóóó
2011. márc. 23. 18:39
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
jéé ucsó végre egy csaj aki igazad ad .d
2011. márc. 23. 18:45
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
habar, sokan ugy vannak vele, h a pasiknak ugyis csak arra vagyunnk jok.. sok csalódás utan, ezt még mindig nem tudom elhinni.. :)
2011. márc. 23. 18:49
 10/20 anonim ***** válasza:
0%

Nem vagy férfi!

Amúgy velem is történt meg ilyen, de azért utasítottam vissza, mert baromi randa volt. aztán egész este hisztizett nekem...

2011. márc. 23. 18:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!