Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miert nem akarja hagyni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert nem akarja hagyni a baratnom hogy kinyaljam?

Figyelt kérdés

Regota jarunk sokszor lefekudtunk mar de mikor lefekves elott kinyalanm nem engedi. Velem fekudt leeloszor 19 eves koraban es elotemm nem volt meg komolyabb baratja 2 de azok ne voltak komolyak ugyhogy rossz trauma emlek kizarva. mikor megkerdem miert nem mindig csak azt mondja o nem szeretne inkabb csinaljuk mert azt kivanja.De utana sem hagyja.

Valaki meg van vele igy vagy ismer valakit?

2009. febr. 24. 11:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
48%
velem is ugyanez van..en sem szeretem,multkor csinalta a baratom de nekem nagyon nem volt jo,s nem is akarom megint..
2009. febr. 24. 15:08
 12/14 anonim ***** válasza:
86%
Mikor először feküdtem le egy fiúval akkor én sem engedtem, mert túl "kitárulkozónak tartottam" a helyzetet. Meg így utólag tudom, hogy a szexet sem akartam csak ő eröltette, de ez most nem lényeg. Szerintem bizalom és szerelem kell hozzá. Én szerencsés vagyok mert képes vagyok hüvelyi orgazmusra de aki nem azzal mi van ha még a nyalást sem engedi... ???
2009. febr. 24. 15:38
 13/14 anonim ***** válasza:
65%
Hu hát eléggé meglepődtem hogy ilyen sokan nem szeretik:), mert én imádom:D a barátom is szereti csinálni, és egyáltalán nem tartom kiszolgáltatottnak:D, hát nem fog beleharapnixD még mikor csak petting volt rengeteget csináltuk, ma már csal előjáték, de mindenképp nagy kedvenc:D
2009. febr. 24. 18:37
 14/14 anonim ***** válasza:
68%
minnel tobbszor csinalod neki annal jobban fogja szeretni...az elejen nekem sem tetszett de most egyre jobban tetszik...szoval kerdezzd meg tole miert nem hagyja mert csak o tudhatja mi nem.
2009. márc. 2. 18:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!