Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális h a barátnom nem akarja h kinyaljam?
Persze.Beszéld meg vele miért, és mindig tegyétek azt amit mindketten szeretnétek.Ne legyen erőszak semmi.
De az is lehet, hogy ezzel kapcsolatban csak parázik valami hülyeségen... amit megbeszéléssel ki tudtok küszöbölni.
Amíg nem próbálja, nem tudja, hogy neki jó. És a ténytől undorodik, hogy mi is történik akkor, amikor kinyalod. Van aki undorítónak tartja, ezért zárkózik el előle.
De olyan is van, akinek tényleg nem jó, nem élvezi. Én szeretem ugyan, de nekem is jobb, amikor a fiú kézzel csinálja, mint mikor nyelvvel. De ez valószínűleg azért van, mert még nem találkoztam olyannal, aki igazán jól csinálta volna orálisan.
Nem mindenki szeret mindent. Lehet hogy volt negatív élménye, vagy nem volt még egyáltalán ezzel kapcsolatban semmilyen élménye, ezért nem akarja.
Hány évesek vagytok?
Egyébként azt gondolom, hogy ha már a szexnél tartotok egy kapcsolatban, akkor bizonyára olyan a viszonyotok, hogy tudtok erről beszélni. Fontos szerintem, hogy egy jól működő párkapcsolatban a felek tudjanak beszélni ezekről a témákról is.
Hajrá!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!