Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miert nem akarja hagyni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert nem akarja hagyni a baratnom hogy kinyaljam?

Figyelt kérdés

Regota jarunk sokszor lefekudtunk mar de mikor lefekves elott kinyalanm nem engedi. Velem fekudt leeloszor 19 eves koraban es elotemm nem volt meg komolyabb baratja 2 de azok ne voltak komolyak ugyhogy rossz trauma emlek kizarva. mikor megkerdem miert nem mindig csak azt mondja o nem szeretne inkabb csinaljuk mert azt kivanja.De utana sem hagyja.

Valaki meg van vele igy vagy ismer valakit?

2009. febr. 24. 11:44
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
93%
Én lány vagyok,addig nem hagytam a barátomnak,amíg én sem csináltam neki!Mert kellemetlen volt,hogy csak kapok és nem adok!De azóta engedem!
2009. febr. 24. 12:06
 2/14 anonim ***** válasza:
92%
Az én barátnőm hagyja szerencsére, sőt, imádja, ahogyan én is. Azzal lehet összefüggésben, hogy esetleg nem akarja, hogy utána csókolózzatok, mert nem szeretné "visszakapni" a saját nedveit, esetleg simán csak undorodik tőle. Nem érdemes nagyon erőltetni a dolgot, ha nem, nem.
2009. febr. 24. 12:06
 3/14 anonim ***** válasza:
83%
Én lány vagyok, és én sem szeretem. Egész egyszerűen zavar. Volt már részem benne, de nem váltotta ki a várt hatást, sőt, inkább talán idegesített is. Az okát ne kérdezd, még nem jöttem rá.
2009. febr. 24. 12:19
 4/14 anonim ***** válasza:
85%

Én se hagytam minden pasinak. Nekem a szex bárkivel megy, szívesen szopok is, de ezt a részét annyira intimnek tartom, hogy csak szerelemben, bizalomban tudok úgy kikapcsolni, hogy élvezzem is. (nő/28)

De az is ok lehet, hogy esetleg van gy belső félelme, gátlása, hogy azt gondolja, büdös neki... Bocs, nem tudtam finomabban fogalmazni.

2009. febr. 24. 12:22
 5/14 anonim ***** válasza:
85%

én sem szeretem, nem tudom miért

lelombozó, hogy a lábam közt erőlködik szegény párom, és én semmit nem érzek :(

persze hagyom, ha akarja, mert tudom, hogy őt beindítja, de tudja, hogy nekem ez nem igazán jön be

28/L

2009. febr. 24. 12:38
 6/14 anonim ***** válasza:
92%
Hát igen, a szexben semmit nem szabad erőltetni, ami a másiknak nem esik jól, de szerintem azért érdemes lenne rákérdezni nála a miértre. Van róla tapasztalata a barátnődnek? Mert szerintem ha tudná, hogy mennyire jó, akkor nem ellenkezne. Én nagyon be szoktam tőle indulni...
2009. febr. 24. 12:44
 7/14 anonim ***** válasza:
79%

próbáld meg annyira felizgatni h mikor már odakerülsz, alig tudja mi történik vele, akkor már annyira be lesz indulva h szinte vágyni fog rá (de előbb próbáld meg kézzel, azzal mégjobban felizgatod). előbb utóbb ő is rájön h ez egy fantasztikus élmény. most talán azért undorodik tőle, mert azt hiszi neked kellemetlen h érezd az ízét.

de ha ezután sem akarja, rá kell haygni

2009. febr. 24. 12:59
 8/14 anonim ***** válasza:
67%

Én biztos vagyok benne,hogy csak a tapasztalatlanság,"tudatlanság",talán gátlásosság tartja vissza tőle!

Az valóban jó kérdés,hogy Ő játszik e veled így,vagy sem!

Lehet fél,hogy te rögtön viszonzást vársz tőle!

Meg,hogy mióta vagytok együtt?

A szexben is vannak dolgok,amihez idő kell és ez tényleg olyan dolog,amihez el kell,hogy eressze magát egy nő.

Ezért most tuti lepontoznak,de az én gátlásaimat anno egy kis alkohol segítségével sikerült feloldani!!!

De beszéld meg vele ezt mindenképp,gyakran az is segít ha játékosan közelíted meg a dolgokat.

M

2009. febr. 24. 13:08
 9/14 anonim ***** válasza:
77%
Én sem engedem. Az előző 2 éves kapcsolatomban, egyszer,egyszer engedtem,de nem tudtam elendegni magam,és semmi pluszt nem jelentett nekem. De a barátnődnek még ilyen apró élménye se volt, így nem tudom mi lehet a baj.A mostani kapcsolatomban sem engedem,ami zavarja a páromat,mivél én kényeztetem szívesen őt orálisan. Kiszolgáltatottnak érzem magam,ha ő ott lennt tevékenykedne,és tudom, hogy nem tudnám elengedni magamat. Szerintem ez a dolog is egyéni, és semmiképp s eerőltesd,mint ahogy a barátom rám emiatt elég nagy nyomást gyakorol. Ez nem tenne jót a barátnődnek! Előbb-utóbb úgyis engedi majd,csak néha hozd fel a témát,de ne állandó jelleggel.
2009. febr. 24. 14:26
 10/14 anonim ***** válasza:
91%
Én csak azt tudom leírni, én miért nem hagytam anno. Rettentő gátlásos voltam. Tartottam tőle, mit szól az ízhez, illathoz, a fazonomhoz. És miután én még nem akartam orálisan kényeztetni, nem tartottam fairnek, hogy az orált csak egyoldalúan űzzük.
2009. febr. 24. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!