Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk, melyik a szexibb?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, melyik a szexibb?

Figyelt kérdés

Egy kicsit pocakos lány, vagy

egy izmos, lapos hasú lány?

2011. márc. 23. 17:50
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

ma 18:43

Ez nekem a legkevésbé sem jön be.

2011. márc. 23. 19:08
 22/26 anonim ***** válasza:

És? Neked szeretnék tetszeni?

nem is értem, hogy ezt miért kellett leírnod. Nekem ez tetszik. A párom imádja. Soha senki nem mondta, hogy csúnya. Sőt. Elsősorban magamnak szeretnék tetszeni, utána másoknak. Az meg, hogy egy idegen egy google képről formál véleményt rólam, még inkább nem érdekel.

2011. márc. 23. 19:13
 23/26 anonim ***** válasza:
vastagab a karja minta tied:D??
2011. márc. 23. 19:45
 24/26 anonim ***** válasza:

inkább legyen 1 kis pocija minthogy a hasán gyúrjam a kenyértésztát

PÉK 22F

2011. márc. 24. 07:48
 25/26 A kérdező kommentje:

Úgy tűnik a férfiak mégiscsak kirugdosnák az ágyukból a triumphos csajokat cserébe egy kicsit pocakos lányért. :)

Érdekes tanulság.

2011. márc. 24. 12:32
 26/26 anonim ***** válasza:
Az a lényeg, amit már írtak, hogy egyik se legyen túlzás. Ne legyen nagyon izmos/vékony, de ne is legyen nagyon kövér. Egyébként nekem jobban tetszik az, akinek egy kicsi husi van a pociján, kicsit bele lehet markolni, simogatni lehet, sokkal természetesebb.
2011. márc. 24. 13:51
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!