Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, melyik a szexibb?
Egy kicsit pocakos lány, vagy
egy izmos, lapos hasú lány?
Ilyen hasra gondoltam:
ma 18:05
Mert nem mindegy az? :D Gömbölyű legyen a lány elől hátul és combokban is, ez a lényeg.
Áhh szerintem ha a nővel tökéletesen elégedett lenne a pasija, nem izzadna a nő ott hetente sokszor.
Bár én szeretek tornázni, amúgy is.
Nem, ha a nő tökéletesen elégedett lenne saját magával, akkor nem izzadna. :)
Az önbizalomhiány meg abból adódik, hogy a média azt sulykolja, hogy akkor vagy szép, ha lapos a hasad, ha szálkásak az izmaid, ha lapos a feneked. Sorolhatnám.
Hogy az emberek ténylegesen mire vágynak, az meg már senkit sem érdekel. Miért? Mert így lehet eladni a fitnesztermékeket, és a gyártók így keresnek rajta tömérdek pénzt.
egyébként van nekem ám egy összeesküvés elméletlem, hogy a mcdonalds meg a fitness termek (és minden ehhez kapcsolódó ágazat) szövetségben vannak a médiával, ami az egyszálbél modelleket nyomatja.
az ember elé nyomjuk a kaját, megeszi meghízik.
aztán elé nyomjuk, hogyan is kéne kinézni... és akkor megy a konditerembe.
Nekem nagyjából ilyen. Szeretem a hasam, jó feszes:)
mondjuk dolgozom még rajta, mert nekem tetszik az izmosabb női has. (persze nem szeretném túlzásba vinni)
szerintem ha ilyesmi a hasad, max azon kell dolgoznod, hogy ilyen is maradjon. :)
tényleg szép!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!