Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, melyik a szexibb?
Figyelt kérdés
Egy kicsit pocakos lány, vagy
egy izmos, lapos hasú lány?
2011. márc. 23. 17:50
1/26 anonim válasza:
egyik se legyen túlzás. az a lényeg.
2/26 anonim válasza:
Kérdező, mi számít pocakosnak, és mi lapos hasnak. Mutass példát.
3/26 anonim válasza:
Amelyiknek jobb a kisugárzása:D
4/26 A kérdező kommentje:
nem hájas hasra gondolok, csak azért ráncolódik ha ül az ember, és úgy meg is lehet fogni a zsírt. olyan ami 100ból 95 lánynak, nőnek van.
Az izmos hasra meg olyasmit képzeljetek el, mint a Triumph reklámos lányok. Az sem merő izom meg kocka, de látszik, hogy szépen kidolgozott hasizom. (ja és persze retus, de azt számítsuk le).
2011. márc. 23. 17:57
5/26 A kérdező kommentje:
Nem akarok képet mutatni, mindenki magában képzelje el ezt a két hasat. A lényeg, hogy egyikből sem a rondára, túlzásra gondolok, hanem a "hétköznapira.
2011. márc. 23. 17:58
7/26 anonim válasza:
Nekem jobban tetszik, ha nincs úszógumija. De egy pici nem zavar.
8/26 A kérdező kommentje:
az is jó, ha linkeltek.
bár az első linken érdemlegesen nem sok látszik a hasából. úgy értem úgy van kiretusálva, meg úgy esik a fény.. hogy el se tudom dönteni, van-e izma vagy vagy csak gömbölyödik :)
2011. márc. 23. 18:05
9/26 anonim válasza:
Egyértelműen a Triumphos csaj tetszik jobban :)
10/26 anonim válasza:
A pocakos lányok sokkal szebbek és nőiesebbek.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!