Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Most akkor melyik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Most akkor melyik típus is a népszerűbb?

Figyelt kérdés

Fiú vagyok, 182 centi magas, és a súlyom még sosem érte el a 70 kg-ot sem. Nem vagyok ennek ellenére cső karú lányos gebe, mert rendszeresen kondizom, de még is kissé elkeserítő képet adott számomra az egyik kérdés. Tudom, hogy nem a leg bizalomgerjesztőbb adatok ezek, viszont ha a biztonság érzetre mentek, azért a gyakorlatban kiderül, hogy néhány 80 kg-os természetesen férfi emberkénél többet nyomok fekve, és legtöbb gépen jobban teljesítek, sőt van olyan srác is a "súlycsoportomban", aki már sokkal régebben edz nálam, és természetesen még sokkal jobb súlyokkal dolgozik. IGaz, mi a tipikus szálkás alkatúak vagyunk, akik szimplán az edzéstől sem tudunk hízni, csak kontúrosabbak, és némileg nagyobbak lesznek az izmaink -persze felfújó szerek nélkül. Na, jó, mindenkinek a maga tisztje eldönteni, hogy milyen emberek jönnek be neki, de még is csak megdöbbentő, hogy valószínűleg jobb pasinak tekintenének, ha abbahagynám a kondit, e helyett egész nap ülnék, és megpróbálnék rengeteg szénhidrátos kaját zabálni, meg kólát inni -talán úgy összejönne 5-6 év alatt némi pocak, és háj...

Na, akkor hogy is van ez? :)

2011. márc. 23. 17:46
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm hozzászólásodat, mindenképp jól esik az ilyet olvasni. :)
2011. márc. 28. 11:19
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!