Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Most akkor melyik típus is a népszerűbb?
Fiú vagyok, 182 centi magas, és a súlyom még sosem érte el a 70 kg-ot sem. Nem vagyok ennek ellenére cső karú lányos gebe, mert rendszeresen kondizom, de még is kissé elkeserítő képet adott számomra az egyik kérdés. Tudom, hogy nem a leg bizalomgerjesztőbb adatok ezek, viszont ha a biztonság érzetre mentek, azért a gyakorlatban kiderül, hogy néhány 80 kg-os természetesen férfi emberkénél többet nyomok fekve, és legtöbb gépen jobban teljesítek, sőt van olyan srác is a "súlycsoportomban", aki már sokkal régebben edz nálam, és természetesen még sokkal jobb súlyokkal dolgozik. IGaz, mi a tipikus szálkás alkatúak vagyunk, akik szimplán az edzéstől sem tudunk hízni, csak kontúrosabbak, és némileg nagyobbak lesznek az izmaink -persze felfújó szerek nélkül. Na, jó, mindenkinek a maga tisztje eldönteni, hogy milyen emberek jönnek be neki, de még is csak megdöbbentő, hogy valószínűleg jobb pasinak tekintenének, ha abbahagynám a kondit, e helyett egész nap ülnék, és megpróbálnék rengeteg szénhidrátos kaját zabálni, meg kólát inni -talán úgy összejönne 5-6 év alatt némi pocak, és háj...
Na, akkor hogy is van ez? :)
Szerintem az ideálokat nem állítjuk, hanem mindenkiben kialakul egy elképzelés, hogy általában milyen vonások azok, amik egy másik nemű egyénben. Ez csak úgy jön.
A szerelem meg már megint egy más téma. :)
Nagy arcnak képzeled magad, de sik hülye vagy kisgyerek. Felfújószerek. Besirok. A helyedben elgondolkoznék azon, hogy melyik ér többet: hogy nyögve kinyomsz egyszer 60 kilót vagy egy értelmes tizenkettes ismétlésszámmal 30-at. Csak megsógom neked, hogy az utóbbi. És még azt is elárulom neked, hogy az sem mindegy, hogyan nyomod ki.
A nők tényleg leszerják mennyit nyomsz fekve, a lényeg az eredményen van, senki meg nem fogja kérdezni tőled, mennyit költöttél "felfúvó szerekre". De ennyi értelmi szinvonallal inkább ülj le és tömjed magadba a mekis kaját meg a kólát!
Apafej, Neked a gyúrás az életed.
Valóban kell a külsö is egy Nönek, de nem árt, ha valamit a belsöd is takar, na már pedig ez alapján, hogy egy regényt írtál a gyúrásról egy önelégült f@sz képe jön át. Ja és nem csak Nekem, hanem sok Nönek is.
Én 186cm magas vagyok, 86kg kis pocakkal, széles nyakkal, vállal, tehát Férfias testalkatom van. Sosem gyúrtam, viszont van humorom, értelmes vagyok és amit szeretnek bennem a Nök, hogy minden témában tudok velük beszélgetni, mindenhez hozzá tudok szólni valamit és a legföképpen azt, hogy figyelek rájuk!
Szerintem próbálj meg Te is ezen a vonalon javítani.
B..szátok meg -mindössze tíz hónapja járok kondiba -már elnézést a vulgáris stílusért a többiektől, de most kissé felidegesített ez a pár sorból való itélkezés. Nem a kondin van a hangsúly, hanem azon, hogy vannak emberek akik ha megfeszülnek sem tudnak az átlag nő által preferált alakot elérni. Ez természetesen a hölgyekre is igaz, épp ezért mondom, hogy nekem egyáltalán nincs ideálom ilyen téren. A lényeg az lett volna, hogy én így 182 centivel, és 66 kg-val egyáltalán nem vagyok megelégedve magammal, hiába nyomok fekve többet egy olyan 80 pár kilósnál aki sosem edzett még. Egyáltalán nem vagyok nagy gyúrós, sőt koxolós az egyáltalán nem, és nem nyomok ki fekve horribilis súlyokat -mindössze a saját súlyommal tudok szériázni ami lényegtelen, viszont ha már alaptalanul "megvádoltatok", hogy életem a gyúrás, akkor nem állhattam meg, hogy le ne írjam. A szellemi szintemről meg inkább nem nyitok vitát, mert annak aki itt lecsírázott névtelenül, egészen biztos, hogy magasabb szellemi színvonalon vagyok. Mellesleg -bár utálom, ha valaki ezzel dicsekszik, de fősulira járok, a mellett, hogy már eddig is van két szakma szerűségem annak ellenére, hogy nem szellemi, de fogyatékkal élő vagyok. Szóval máskor gondolkodjatok mielött itt néhány könnyed mozdulattal leoltjátok az embert pár szarul leírt sor után...
üdv, 24/f
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!