Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Most akkor melyik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Most akkor melyik típus is a népszerűbb?

Figyelt kérdés

Fiú vagyok, 182 centi magas, és a súlyom még sosem érte el a 70 kg-ot sem. Nem vagyok ennek ellenére cső karú lányos gebe, mert rendszeresen kondizom, de még is kissé elkeserítő képet adott számomra az egyik kérdés. Tudom, hogy nem a leg bizalomgerjesztőbb adatok ezek, viszont ha a biztonság érzetre mentek, azért a gyakorlatban kiderül, hogy néhány 80 kg-os természetesen férfi emberkénél többet nyomok fekve, és legtöbb gépen jobban teljesítek, sőt van olyan srác is a "súlycsoportomban", aki már sokkal régebben edz nálam, és természetesen még sokkal jobb súlyokkal dolgozik. IGaz, mi a tipikus szálkás alkatúak vagyunk, akik szimplán az edzéstől sem tudunk hízni, csak kontúrosabbak, és némileg nagyobbak lesznek az izmaink -persze felfújó szerek nélkül. Na, jó, mindenkinek a maga tisztje eldönteni, hogy milyen emberek jönnek be neki, de még is csak megdöbbentő, hogy valószínűleg jobb pasinak tekintenének, ha abbahagynám a kondit, e helyett egész nap ülnék, és megpróbálnék rengeteg szénhidrátos kaját zabálni, meg kólát inni -talán úgy összejönne 5-6 év alatt némi pocak, és háj...

Na, akkor hogy is van ez? :)

2011. márc. 23. 17:46
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
A külső messze nem minden!
2011. márc. 23. 17:48
 2/21 anonim ***** válasza:
Számomra egy férfi ne legyen izomagy, de ne is legyen gebe. Egy hájas férfi szerintem undorító...
2011. márc. 23. 17:48
 3/21 anonim ***** válasza:

Jó sok baromságot összehordtál jó hosszan.

A lányok nem fogják aztnézni, hogy mennyit nyomsz fekve.

A lányoknál van egy dolog, ami nélkül nem sok esélyed van: az, hogy melletted biztonságban érezzék magukat. Ez alapvető.

Egyéb kérdés?

2011. márc. 23. 17:49
 4/21 anonim ***** válasza:
Barátom kb 178 cm és 70 kiló. Nem gyúr, krav magázik így láttam, ahogy simán földre kényszerít egy 120 kilós műmájer gyúrós fickót. Ezek után nem különösebben izgat, hogy nem olyan izmos, de nem félek mellette az utcán. :)
2011. márc. 23. 17:56
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Igen... ennyi baromságot amit te leírtál! Ez alapján nekem egyáltalán nem vagy szimpatikus. Szted egy lány ilyenekkel foglalkozik? Sokkal jobban érdekli az, hogy mennyire vagy kedves, figyelmes, szerető, odaadó stb., ki mire vágyik. Az hogy emellett te izmost vagy vagy nem sztem mellékes. Legalább is nekem. A tapasztalatom az, hogy a kicsit mackósabb pasik sokkal odaadóbbak, ezért is pártolom én őket!
2011. márc. 23. 17:57
 6/21 anonim ***** válasza:

te most a mackós vs. szálkás kérdésre gondolsz?

Ott én is a mackósra teszem a voksom, mert bejönnek a hosszú hajú szakállas, szőrmókos metál arcok.

A barátom pedig olyan szálkás alkatú, plusz elhívatott harcművész, de ha fél évig amerikai gyorséttermen élne napi 5x-i étkeztetéssel (mert kissé bélpoklos a szentem) számolva, akkor sem hízna 2 kg-nál többet (mert próbálta).

Akkor most? Paradoxon mi?

Igen a pocakos vonzóbb számomra, de akkor is a személyiség döntött. Most dobjam el azért, mert nincs hosszú haja, kis pocakja és choppere? Ugyan már! Nem parázz ez miatt, aki csak azért nem jön össze veled, mert pont a másik véget szereti azzal jobb is ha nem jössz össze. Aki tényleg érdeklődik utánad annak mindegy milyen vagy :)

21/L Nekem ez a véleményem!

7/21 anonim ***** válasza:
A párom pont azokkal a paraméterekkel rendelkezik mint te. 183 cm és 68-70 kg. Nem gebe! Nem tud hízni, akármit eszik. Pontosabban ha hízik is néhány kilót, az mind a hasára megy. Én imádom a testét, de a külső tényleg nem minden. Volt már mackós alkatú barátom is, pocakkal és itt-ott némi úszógumival, de őt is nagyon szerettem. Érezd jól magad a testedben, ez a lényeg.
 8/21 anonim ***** válasza:
Legyél magabiztos,határozott,jókiállású, a többi az nagyívben levan szarva.
2011. márc. 23. 18:01
 9/21 anonim ***** válasza:

A lányok nem fogják aztnézni, hogy mennyit nyomsz fekve.

Dehogynem. Csak ők nem kilóban, hanem percben mérik...

2011. márc. 23. 18:04
 10/21 anonim ***** válasza:

Hát én sose úgy megyek oda egy pasihoz ismerkedni hogy "Hé, áruld már el, hogy mennyit nyomsz fekve?? Csak hogy tudjam szóba állhatok-e veled..."

Ettől függetlenül: én a szálkás pasikra bukok. Nem szeretem a macis pasikat. Sok mindent el tudok nézni külsőben, de a súlyfelesleg valahogy engem taszít.... Nem azt mondom, hogy 1 centi zsírréteg is bűn, de az ilyen tipikus macis, mindenhol gömbölyded pasik nem az eseteim. Én inkább elviselem, hogy nyom párom csípőcsontja, mint azt, hogy hozzábújok, és mindenhol zsír. A lányok nagy része pont fordítva van ezzel. Nekem egyszer volt mackósabb párom, de képtelen voltam hosszútávon vonzódni hozzá.

De tény ami tény, attól még nem fog tetszeni egy srác, mert szálkás alkata van, és pláne nem fogok járni vele.

Egyébként meg, a legfontosabb, hogy te hogy érzed jól magad. Ha neked az edzés örömet okoz, az otthon tespedés nem, akkor komolyan magadra kényszerítenéd ezt az életmódot? Főleg úgy, hogy nem is egészséges (de a túl sok edzés sem az!). Ha jól érzed magad, és magabiztos vagy, akkor fogja egy lány jól érezni magát melletted.

2011. márc. 23. 18:08
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!