Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért síránkoznek folyton a férfiak amiatt, hogy nem jutnak nőhöz, és nem tudják kielégíteni a szexuális vágyaikat?
Figyelt kérdés
Hol marad a férfias viselkedés ilyenkor nálatok?2011. márc. 23. 16:14
21/21 Ipso 

válasza:

Azért siránkoznak, mert normális emberek, akik elmondják másoknak, ha valami bajuk van. Aki pszichopata, vagy depressziós, az nem szól semmit, csak magában szomorkodik. Tehát ebben az esetben a "férfias" viselkedés embertelen lenne.
Persze van ennek egy reklámértéke is. "Itt vagyok én, túlteng bennem a libidó, most éppen nem jutottam nőhöz, de azért ne gondoljátok ám, hogy impotens vagyok!"
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!