Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért síránkoznek folyton a férfiak amiatt, hogy nem jutnak nőhöz, és nem tudják kielégíteni a szexuális vágyaikat?
ma 16:47
Na tessék, erről beszéltem. Pontosabban az olyan férfiakról, akik nem hasonlítanak rád, és udvarlás, meg nők után való teperés helyett csak síránkoznak.
Aki pedig megaláz, akár csak egy pillanatig is, legyen akármilyen nő is, de nem kell róla a továbbiakan tudomást venni. Szerintem.

ma 17:49
Igen, pontosan. :) Tudod: a nők nem szeretik az üvöltő (síró) majmokat, se a pincsikutyákat. Azt szeretik, ha a tigris csendben sétál mellettük.

Ez nem siránkozás, csak leírjuk a tapasztalatainkat.
Majd tedd fel ezt a kérdést 30-as éveidben, ha esetleg egyedül maradsz. Mert akkor majd a korodbeli férfiak inkább a 20-asok felé kacsintanak, főleg akiket eddig elnyomtak, de már van egzisztenciájuk, és be akarják pótolni ami kimaradt.
ma 18:34
Nem értem igazából, hogy miféle elnyomásról is beszélsz. Amiről én beszélek, az az a tény, hogy a férfiak jelentős része, ha hiánya van dugás terén, akkor azt bizony elég hangosan és feltűnően ki is nyilvánítja.
Arra viszont csak elvétve képesek, hogy megpróbálják MEGHÓDÍTANI a nőket. Férfias kiállással, bátorsággal, odafigyeléssel, odaadással, hűséggel. Sorolhatnám.
Ezekre nem futja, csak a szexuális vágyak és az azek kapcsán szerzett kielégületlenség kinyilvánítására.

kovizoli:
A szórakozóhelyeken éppen azok a fajta hímek hemzsegnek, akik csak a szexuális kielégülést keresik.

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!