Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért síránkoznek folyton a férfiak amiatt, hogy nem jutnak nőhöz, és nem tudják kielégíteni a szexuális vágyaikat?
Figyelt kérdés
Hol marad a férfias viselkedés ilyenkor nálatok?2011. márc. 23. 16:14
1/21 A kérdező kommentje:
*síránkoznak
2011. márc. 23. 16:15
2/21 anonim 

válasza:

Nem, még mindig nem jó. Helyesen: siránkoznak.
4/21 A kérdező kommentje:
Ok, ám legyen: *siránkoznak. :)
2011. márc. 23. 16:20
5/21 anonim 

válasza:

mert sztem sírni a legkönnyebb, vagy mert túl táposak...
6/21 anonim 

válasza:

azért mert kanosak de nincs pénzük prostira csajt felszedni meg nem tudnak mert rondák/bénák/töketlenek
7/21 anonim 

válasza:

Kérdező, megmondanád, mi lenne a férfias viselkedés akkor, amikor már körülbelül az 500-ik nő utasítja vissza az embert? Megalázza, kigúnyolja, beletapossa a sárba. Eltellik sok-sok év, másoknak összejön, neked nem és ráadásul kapod a megjegyzéseket is, hogy mekkora egy töketlen balf@sz vagy te.
Ezek után persze te legyél erős, határozott, tele önbizalommal, stb...
Ha valaki ezt meg tudná tenni, az nem férfi lenne, hanem földönkívüli.
8/21 A kérdező kommentje:
Kedves 16:31-es, és ez az 500 nő - azaz elutasítás mennyi idő alatt jött össze?
2011. márc. 23. 16:39
9/21 anonim 

válasza:

Mert töketlenek. Elvárják hogy a nő menjen oda hozzájuk, és leszopja őket egy diszkó eldugott sarkában. Aztán ha a 10. buli után se jön ez össze, akkor csak a nyavalygás marad.
10/21 anonim 

válasza:

8+5 év, azaz összesen 13. A kettő között volt egy ideig kapcsolatom, ami egy ismerősnek köszönhetően sikerült. Félre ne értsd, nekem kellett hajtanom a lány után, ő csak segített megoldani, hogy találkozhassunk. Nejki köszönhetően a lány is nyitott volt felém és megkaptam azt az esélyt, amit más lányok nem adtak meg, azt hogy megismerhessen és udvarolhassak neki. Egy másfél évig tartó, szép kapcsolat lett belőle. Sajnos vége lett, de nekem ez nagyon kellett ahhoz, hogy elhiggyem, nekem is lehet barátnőm. Azóta szintúgy nincs szerencsém, de a reményt nem adom fel soha, max. a halálos ágyamon.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!