Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Aki nem szereti az anális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki nem szereti az anális szexet, miért nevezi rögtön hülyének, aki igen?

Figyelt kérdés
Teljesen beszűkült gondolkodásnak tartom leszólni, aki mást szeret, meg bizonygatni, hogy az ártalmas, holott utánaolvasva rögtön látni, hogy nem.
2011. márc. 23. 11:20
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
26%
Én megmondtam a kedvesemnek, hogy majd akkor lesz análparty ha előtte seprűnyéllel jól szétfeszíthetem a fosóját, hogy kicsurogjon a bele. :) ♥
2011. márc. 23. 13:30
 22/30 anonim ***** válasza:
40%
Én is így vagyok vele... Az én hátsómba az mehet, akit előtte megtömhettem egy jóóónagy vibrátorral. Ezt hálaégnek nem hagynák, így én kihagyom ^^
2011. márc. 23. 13:46
 23/30 anonim ***** válasza:
39%
Az output ezköz nem használható inputra.
2011. márc. 23. 13:47
 24/30 anonim ***** válasza:
59%

Arról nem is beszélve hogy a pasik hogy össze fo_ssák magukat mikor rektális illetve béltükrözés vizsgálatra kell menniük... XDDDDD

Hát igen más "lyukával" könnyű ékeskedni...

2011. márc. 23. 14:06
 25/30 anonim ***** válasza:
59%

Nem értem, hogy a nőknek miért kell ekkora hisztit lerendezni ebben a témában... ha nem akarod, akkor nem csinálod és PONT.

Én szeretem az anális szexet a párommal, és akárki akármit fog papolni erről, attól én még élvezem, és nem szégyenlem. Nem kényszerítve lettem erre, hanem magamtól belmentem, mert olyanról vélemlényt nem mondok, amit nem próbáltam.

Azóta van, hogy magamtól kedvem támad és a férjemet megkérem, hogy készüljön fel, mert most arra vágyok. :)

2011. márc. 23. 14:27
 26/30 anonim ***** válasza:
37%

Aki rögtön lehülyézi a többit, az simán beszűkült.

Anno, míg ki nem próbáltam, féltem tőle, de nem gondoltam semmi rosszat azokról, akik cisnáták.

Viszont jeeesszusdejó, hogy kipróbáltam:))) csudijó

22l

2011. márc. 23. 15:57
 27/30 A kérdező kommentje:

"Arról nem is beszélve hogy a pasik hogy össze fo_ssák magukat mikor rektális illetve béltükrözés vizsgálatra kell menniük... XDDDDD"

Vagy nem!

Én nem ujjongtam örömömben, de voltam már ilyenen, és rohadtul nem értem, miért kell félni tőle.

2011. márc. 23. 16:28
 28/30 anonim ***** válasza:

Na és sűrűn járogatsz vissza???

XDDDD

2011. márc. 23. 19:29
 29/30 A kérdező kommentje:
áh. nem mondok én már semmit :P
2011. márc. 24. 11:54
 30/30 anonim ***** válasza:
Jóóóóvaaannn naaaaa csak tréfáltam :P
2011. márc. 24. 15:52
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!