Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki nem szereti az anális szexet, miért nevezi rögtön hülyének, aki igen?
Arról nem is beszélve hogy a pasik hogy össze fo_ssák magukat mikor rektális illetve béltükrözés vizsgálatra kell menniük... XDDDDD
Hát igen más "lyukával" könnyű ékeskedni...
Nem értem, hogy a nőknek miért kell ekkora hisztit lerendezni ebben a témában... ha nem akarod, akkor nem csinálod és PONT.
Én szeretem az anális szexet a párommal, és akárki akármit fog papolni erről, attól én még élvezem, és nem szégyenlem. Nem kényszerítve lettem erre, hanem magamtól belmentem, mert olyanról vélemlényt nem mondok, amit nem próbáltam.
Azóta van, hogy magamtól kedvem támad és a férjemet megkérem, hogy készüljön fel, mert most arra vágyok. :)
Aki rögtön lehülyézi a többit, az simán beszűkült.
Anno, míg ki nem próbáltam, féltem tőle, de nem gondoltam semmi rosszat azokról, akik cisnáták.
Viszont jeeesszusdejó, hogy kipróbáltam:))) csudijó
22l
"Arról nem is beszélve hogy a pasik hogy össze fo_ssák magukat mikor rektális illetve béltükrözés vizsgálatra kell menniük... XDDDDD"
Vagy nem!
Én nem ujjongtam örömömben, de voltam már ilyenen, és rohadtul nem értem, miért kell félni tőle.
Na és sűrűn járogatsz vissza???
XDDDD
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!