Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki nem szereti az anális szexet, miért nevezi rögtön hülyének, aki igen?
"Régen sokat vitáztunk mert egyszer azt mondta a párom "ha nem hagyod magadtól akkor majd megerőszakollak". Szakítással fenyegettem."
Hát ezt tökre megértem... :P jesszus.
"Én lenézem azokat a nőket akik megengedik a férfiaknak ezt."
Hát kipróbálni csak nyitottság kérdése. Ha meg tetszik, miért ne tenné?
Én vagyok a szakítással fenyegetős :D
Hozzátenném, hogy 4 éve vagyok együtt a párommal és Uraim kérlek vegyetek példát a páromtól. megmondtam, hogy nincs anál és idővel ezt el is fogadta. Nem csal meg és nem is ábrándul ki ez miatt. Van fontosabb dolog is a világon mint az ánusz.
A komment megírásának időpontja: ma 11:26
NE haragudj, de egy ilyen szoknyavadászos interjúval mit kezdjünk? El nem tudnám képzelni, hogy egy orvos így beszél a munkájáról.
Tudod ott kezdődik a baj, hogy a pasinak ebből csak az élvezet jut, a nőnek meg csak kára lehet ebből... szerintem nem tudod elképzelni azt hogy ülsz valahol és nem működnek a záróizmaid rendesen, mert szétku_rták azt...
Egyébként is vannak ott olyan bacik amiknek máshol keresnivalójuk nincs. Úgy lettünk teremtve hogy a "kipufogónkat " másra használjuk... különben is a melegek szokták ezt csinálni, úgyhogy azok a férfiak akik erre gerjednek feltételezhető róluk, hogy van bennük némi "meleg" vonás..
11:47
Akkor aki csókolózik, az is meleg, mert a melegek is szoktak csókolózni?
Btw meleg az, aki azonos neműt szeret. Az, aki ellentétes nemű kipufogóját szeretné megrakni, az bárhogy nézem, sehogyse meleg.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!