Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Aki nem szereti az anális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki nem szereti az anális szexet, miért nevezi rögtön hülyének, aki igen?

Figyelt kérdés
Teljesen beszűkült gondolkodásnak tartom leszólni, aki mást szeret, meg bizonygatni, hogy az ártalmas, holott utánaolvasva rögtön látni, hogy nem.
2011. márc. 23. 11:20
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:

"Régen sokat vitáztunk mert egyszer azt mondta a párom "ha nem hagyod magadtól akkor majd megerőszakollak". Szakítással fenyegettem."

Hát ezt tökre megértem... :P jesszus.

"Én lenézem azokat a nőket akik megengedik a férfiaknak ezt."

Hát kipróbálni csak nyitottság kérdése. Ha meg tetszik, miért ne tenné?

2011. márc. 23. 11:33
 12/30 anonim ***** válasza:
51%

Én vagyok a szakítással fenyegetős :D

Hozzátenném, hogy 4 éve vagyok együtt a párommal és Uraim kérlek vegyetek példát a páromtól. megmondtam, hogy nincs anál és idővel ezt el is fogadta. Nem csal meg és nem is ábrándul ki ez miatt. Van fontosabb dolog is a világon mint az ánusz.

2011. márc. 23. 11:38
 13/30 anonim ***** válasza:
100%
Valakit lehülyézni sokkal könnyebb, mint próbálni megérteni.
2011. márc. 23. 11:41
 14/30 anonim ***** válasza:
72%

A komment megírásának időpontja: ma 11:26

NE haragudj, de egy ilyen szoknyavadászos interjúval mit kezdjünk? El nem tudnám képzelni, hogy egy orvos így beszél a munkájáról.

2011. márc. 23. 11:42
 15/30 anonim ***** válasza:
22%

Tudod ott kezdődik a baj, hogy a pasinak ebből csak az élvezet jut, a nőnek meg csak kára lehet ebből... szerintem nem tudod elképzelni azt hogy ülsz valahol és nem működnek a záróizmaid rendesen, mert szétku_rták azt...

Egyébként is vannak ott olyan bacik amiknek máshol keresnivalójuk nincs. Úgy lettünk teremtve hogy a "kipufogónkat " másra használjuk... különben is a melegek szokták ezt csinálni, úgyhogy azok a férfiak akik erre gerjednek feltételezhető róluk, hogy van bennük némi "meleg" vonás..

2011. márc. 23. 11:47
 16/30 anonim ***** válasza:
65%

11:47

Akkor aki csókolózik, az is meleg, mert a melegek is szoktak csókolózni?

Btw meleg az, aki azonos neműt szeret. Az, aki ellentétes nemű kipufogóját szeretné megrakni, az bárhogy nézem, sehogyse meleg.

2011. márc. 23. 12:11
 17/30 anonim ***** válasza:
63%
én az emberi test rendeltetés szerű használatát szeretem. de ha anál-ról beszélnek nem nézek senkit hülyének max ha nem lánnyal csinálják lebuz*zom őket.
2011. márc. 23. 12:21
 18/30 anonim ***** válasza:
6%
Szerencsére egészséges, értelmes férfinak nincs olyan hajlama, hogy oda dugdossa, mert tisztában van vele, nem odavaló. Egyébként meg elsősorban az is probléma, h. a férfiak verik a mellüket, és akkor van király csaja a haverok előtt ha análba, seggből szájba, stb egyéb gusztusos dolgokat csinál, viszont ha a saját kis fenekükről lenne szó, akkor iszkolnának el messzire, csak a barátnőjük fenekével ilyen vagányak...
2011. márc. 23. 12:23
 19/30 anonim ***** válasza:
90%
Nekem mindegy más mit csinál az ágyban. Akik meg azzal példálóznak, hogy az a testrészük nem erre lett teremtve, azoknak annyit tudok mondani, hogy a szájuk meg evésre(nem sz*pásra, és nem is csókolózásra) :) Azzal sem értek egyet, hogy ez a nőknek nem okoz örömet, mert nagyon is jó, csak egyszerűen nem jön be mindenkinek és kész. Becsmérelni valakit, aki szereti az anális szexet kb. olyan, mintha azért szólnának be valakinek, mert dohányzik (csak hogy olyan példát hozzak, aminek szintén van/lehet egészségkárosító hatása).
2011. márc. 23. 12:59
 20/30 anonim ***** válasza:
12:23 Miért, azt a férfit aki megengedi a csajának h a fenekével játsszon az már úgy szted teljesen oké?
2011. márc. 23. 13:13
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!