Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Aki nem szereti az anális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki nem szereti az anális szexet, miért nevezi rögtön hülyének, aki igen?

Figyelt kérdés
Teljesen beszűkült gondolkodásnak tartom leszólni, aki mást szeret, meg bizonygatni, hogy az ártalmas, holott utánaolvasva rögtön látni, hogy nem.
2011. márc. 23. 11:20
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
82%
Én meg ebszűkült gondolkodásnak tartom, ha valaki általánosít.
2011. márc. 23. 11:21
 2/30 anonim ***** válasza:
75%
*beszűkült
2011. márc. 23. 11:22
 3/30 anonim ***** válasza:
0%
Hülyék vagytok! :)
2011. márc. 23. 11:22
 4/30 A kérdező kommentje:

"Én meg ebszűkült gondolkodásnak tartom, ha valaki általánosít."

Ez igaz, de hogy jön ide? Én mikor általánosítottam?

2011. márc. 23. 11:24
 5/30 anonim ***** válasza:
21%
Ha nem tartod rátalmasnak,akkor nem jó helyen olvasol utána! Miért nem lehet megelégedni a normális emberhez méltó szexszel?
2011. márc. 23. 11:25
 6/30 A kérdező kommentje:

[link]

"- Mi a helyzet az anális szexszel?

A kipufogó bevonása a huncut játékokba semmivel nem veszélyesebb mint a hagyományos szex, kivéve a condyloma acuminatum vírusfertőzést, ami százszor gyakrabban fordul elő anális örömködést követően. Ez a végbélnyílás körül, a fityma bellemezén, vagy a makkon képződő szemölcsben nyilvánul meg. Randa egy betegség, de az óvszer ettől is megvéd. A fórumban láttam olyan kérdést, ami az anális nyalakodásra vonatkozott, nos erre mint orvos csak azt mondhatom, hogy kizárólag gusztusos segget szabad nyalni, esetleg még a főnökét... "

2011. márc. 23. 11:26
 7/30 anonim ***** válasza:
100%

A kérdésed az általánosítás.

Én pl. nem lennék hajlandó anális szexre, mégis hidegen hagy, hogy más mit szeret meg mit nem, nem nézem érte hülyének, mindenki azt csinál, ami jól esik neki.

2011. márc. 23. 11:28
 8/30 anonim ***** válasza:
27%
Nagyon undorítónak tartom. Amikor a párommal legutóbb 69-eztünk akkor szóvá tettem, hogy rossz helyen járt a keze. Erre azt válaszolta "tudom, hogy élveznéd és legszívesebben szétujjaztam volna a popsid". Hát nem tudom. Megalázónak tartom. Nem véletlenül teremtették meg a nemi szerveket és pont. Régen sokat vitáztunk mert egyszer azt mondta a párom "ha nem hagyod magadtól akkor majd megerőszakollak". Szakítással fenyegettem. Fújj de kiábrándító dolog. Én lenézem azokat a nőket akik megengedik a férfiaknak ezt.
2011. márc. 23. 11:29
 9/30 anonim ***** válasza:
60%
Nem csak az anállal van így, sajnos. A különböző finomabb parafiliákkal is. Ez szerintem az emberi természet rossz oldala.
2011. márc. 23. 11:30
 10/30 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem semmi gond nincs az anális szex-szel, a feleségem kipufogóját havonta 1-szer meg szoktam rakni mindkettőnk örömére. Persze nem szabad túlzásba vinni, mert a záróizmok a túlzott aktív igénybevétel miatt ellazulhatnak, és székelési problémák lehetnek.
2011. márc. 23. 11:32
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!