Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki nem szereti az anális szexet, miért nevezi rögtön hülyének, aki igen?
"Én meg ebszűkült gondolkodásnak tartom, ha valaki általánosít."
Ez igaz, de hogy jön ide? Én mikor általánosítottam?
"- Mi a helyzet az anális szexszel?
A kipufogó bevonása a huncut játékokba semmivel nem veszélyesebb mint a hagyományos szex, kivéve a condyloma acuminatum vírusfertőzést, ami százszor gyakrabban fordul elő anális örömködést követően. Ez a végbélnyílás körül, a fityma bellemezén, vagy a makkon képződő szemölcsben nyilvánul meg. Randa egy betegség, de az óvszer ettől is megvéd. A fórumban láttam olyan kérdést, ami az anális nyalakodásra vonatkozott, nos erre mint orvos csak azt mondhatom, hogy kizárólag gusztusos segget szabad nyalni, esetleg még a főnökét... "
A kérdésed az általánosítás.
Én pl. nem lennék hajlandó anális szexre, mégis hidegen hagy, hogy más mit szeret meg mit nem, nem nézem érte hülyének, mindenki azt csinál, ami jól esik neki.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!