Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rosszul esne ha a barátotok nem akarna óvszer nélkül szeretkezni veletek?
Figyelt kérdés
Azt mondta, hogy nem azt gondolja, hogy nekem sok partnerem volt, hanem hogy akikkel voltam, bizonyára sok lánnyal lehettek és ez rizikó. Megértem az álláspontját és végülis nekem is így a biztonságosabb, mégis rosszul esik.2011. márc. 23. 11:10
21/22 anonim válasza:
Ez is egy magyar mentalitás. A saját szerelmünkben se ne bízzunk meg. Így van. Hogy lehettek ilyen szerencsétlenek?
22/22 anonim válasza:
07:34
Na ez is egy magyar mentalitás, hogy nem tudsz helyesen és választékosan írni: A magyar nyelvben nincs kettős tagadás, olyan nincs hogy "se ne bízzunk meg"... ahelyett hogy itt pörgeted az agyadat, inkább egy helyesírási szótárt pörgetnél...
És igen! A mai világban csak is magunkban bízhatunk. Majd rádöbbentek erre mikor már késő lesz!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!