Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rosszul esne ha a barátotok nem akarna óvszer nélkül szeretkezni veletek?
Mond meg neki, hogy féljen attól, hogy továbbállsz ;)
Vagy megbízik az egészségedben vagy nem. Találja ki. Hány évesek vagytok?
Szerintem pont veled van a gond, kedves kérdező! Lehet lepontozni nem érdekel. A pasid őszinte és megtisztelt azzal hogy elmondja ez van. Külsősként azt mondanám neked, hogy ő érettebben viselkedik mint Te.
Ha meg nem felel meg neked ez a dolog neked, akkor cseréld le olyanra aki csak úgy belecsap a lecsóba... aztán ne csodálkozz ha összeszedsz valamit amiről 10 év után derül ki hogy kitől kaphattad el.
vagy mi lesz ha a sok fog.gátló tabi után egyszer csak azt mondja a dokid, hogy nem javallott??? Akkor mi lesz veled? Bele fogsz pusztulni???
B@sszus, kívánom neked tiszta szívből, hogy ennél nagyobb gondod ne legyen az életben...
Hát, nekem latexallergiám van, így az óvszer szörnyen drága mulatság velem. Arról nem is beszélve, hogy szinte képtelen vagyok elmenni, ha egy gumi mozog bennem.
Mindenesetre értékelném az elővigyázatosságát, és ha addig nem tettem volna meg, akkor elmennék egy kivizsgálásra, hogy megnyugtassam. Ha utána se akarna velem lenni óvszer nélkül, akkor tovább faggatnám, hogy mi a gondja ezzel. Ha nem tudja megmagyarázni, akkor szakítanék, hisz láthatóan bármit tettem, nem felelt meg neki, és nem bízik bennem.
(Egyébként nem voltam eddig sok pasival(3), és mindnek én voltam az első olyan lány, akivel óvszer nélkül szeretkeztek. Így kizárt, hogy bármit is elkaphattam volna. Ilyen körülmények közt, még a vizsgálaton is meglepődnék, de megtenném, ha ettől megnyugszik.)
20/l
Kedves 20l!
Részben igazad van (latex allergiára) erre nem is gondoltam. Viszont, remélem hallottad azt a mondást, hogy : messziről jött ember azt mond amit csak akar.
Másrészről, lehet hogy az egyik haverját átverte az egyik csaj és teherbe ejtette magát. Szerintem simán el lehet képzelni azt hogy ő nem akar ilyen hibába esni....
Harmadrészről, pedig én eddig nem vettem észre azt hogy egy gumi mozogna bennem... számomra semmi különbség sincs a két forma között. Általában a pasik szokták ezt kifogásként felhozni...
Negyedrészt: lehet a srác arra gondolt, hogy egy évig járnak, addig is gumival védekeznek és egy idő után ha tényleg komoly lesz a kapcsolat, akkor belevághatnak. Ebből a szempontból viszont értékelem a srácot. Viszont pl olyan lánynál mint pl: a 20l-es aki gumi nélkül tölti az első éjszakáját is, hát arról biztos megvan a pasi rövid és hosszú távú véleménye... tényleg nem bántani akarlak kedves 20l, de a pasik többségénél ez sajnos nem nyerő...főleg ha úgy gondolkodik, hogy ha már nálam is gumi nélkül van, akkor hány pasival csinálhatta ezt előttem?
Ilyen hülyeségből problémát csinálni!
Menjetek el szépen mind a ketten orvoshoz, aztán élvezzétek a gumi nélküli szexet, ami sokkal jobb!!!
Nem tudom ezen mit kell annyira felháborodni. Pontozz le, ha akarsz, de véleményem szerint egészségünk csak egy van.
Ha már lett volna a párom előtt X pasim, és ezért nem szeretne velem óvszer nélkül szeretkezni, akkor fognám magam és elmennék kivizsgálásra.
Te mégis milyen kivizsgáláson voltál?
Mert egy sima vérvételből, vagy nőgyógyászati vizsgálatból ilyenek nem derülnek ki.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!