Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Rosszul esne ha a barátotok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rosszul esne ha a barátotok nem akarna óvszer nélkül szeretkezni veletek?

Figyelt kérdés
Azt mondta, hogy nem azt gondolja, hogy nekem sok partnerem volt, hanem hogy akikkel voltam, bizonyára sok lánnyal lehettek és ez rizikó. Megértem az álláspontját és végülis nekem is így a biztonságosabb, mégis rosszul esik.
2011. márc. 23. 11:10
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Ha ilyen a helyzet mennyetek vizsgalatra.
2011. márc. 23. 11:12
 2/22 anonim ***** válasza:
7%
Buta emberrel szexelsz. Hagyd ott a fenébe. Meddig jó ez neked?? Bizonyára kitisztultál és ha valami betegséged lenne jelentkezne nálad. De ha nem is akkor a srác tudja kezeltetni magát. Úristen de paraszt sráccal jársz :S Szakíts vele SMS-ben,, az ilyen nem érdemel tiszteletet. Buta buta BUTA
2011. márc. 23. 11:12
 3/22 anonim ***** válasza:
100%

Meg lehet érteni. Gondolj bele, ha te előtte csak öt emberrel voltál, és azok is csak öt emberrel és azok is csak öttel, akkor már több, mint száz embertől kaphattál el valamit. És nem minden betegség jön ki azonnal, sőt van ami évekig lappang.

De ugyanígy ő is hordozhat bármit. Valóban az a legtisztább, ha felkerekedtek és mindketten kivizsgáltatjátok magatokat.

2011. márc. 23. 11:15
 4/22 anonim ***** válasza:
100%
nem értem miért lenne buta meg paraszt, pusztán csak elővigyázatos, ami sajnos elég ritka a mai srácoknál
2011. márc. 23. 11:16
 5/22 anonim ***** válasza:
100%

11:12

Még jó, hogy a nemi betegségek nagy része évekig tünetmentes (AIDS, Hepatitis B-C). "Kitisztultál" :D, ezekből nem lehet kitisztulni.

---

Hogy a kérdésedre válaszoljak kedves kérdező, mivel én férfi vagyok csak barátnőre tudom megadni a választ. Rosszul esne, de elfogadnám. Ha meg igazán komolyan gondolnám a lánnyal, csináltatnék egy tesztet a kedvéért.

26/F

2011. márc. 23. 11:18
 6/22 anonim ***** válasza:
91%

Nem hiszem, hogy nincs annyi időtök, hogy elmenjetek egy vizsgálatra, ha ennyire parázik a betegségektől. Negatív lelettel viszont nem tudna vetíteni. A nyakamat rá, hogy vagy neki van valami baja, amit titkol előled (vagy fél tőle, hogy baja van, csak nem mer orvoshoz menni) VAGY nem bízik benned, hogy nem fogsz szándékosan teherbe esni, ezért nem bízza rád a fog.gátlást. Így vagy úgy, mindenképpen gáz.

Félreértés ne essék: nagy híve vagyok a fogazmzásgátlásnak, nem a védekezéssel és annak módjával van a bajom. Szerintem a srác nem mond igazat, és ez viszont probléma, még akkor is, ha ezt egy pozitív dologgal takargatja.

2011. márc. 23. 11:20
 7/22 anonim ***** válasza:
100%

Az előzőt is helyből fejbe kéne lőni...

Pedig akármennyire sértő, ez a helyes hozzállás, ha mindenki így tenne, akkor nem lennének nemi betegésgek. Lásd be, a sértettésged csak büszkeség, racionális lapja nincs.

Vizsgáltassátok ki magatok, ha mindenki tiszta, akkor biztonságos a szex gumi nélkül is, addig meg örülj, hogy ilyen felelősségteljes barátod van.

8/22 A kérdező kommentje:
Szerintem egyikünknek sincs semmi baja. Őt nem rég műtötték, én is nemrég voltam kivizsgáláson más okok miatt. Valahogy rosszul esik ez a dolog..
 9/22 anonim ***** válasza:
Azóta már nem előzőt, a 11:12-est:)
2011. márc. 23. 11:21
 10/22 anonim ***** válasza:
A barátommal rögtön szakítás (exemmel szakítottunk) után másnap ismerkedtem meg, rá 3 hétre az ágyában voltam. Csak azért használtunk 2 hónapig gumit, hogy nehogy teherbe ejtsen de soha szerintem eszébe sem jutott, hogy egy betegségtartály lennék. A második hónap után megszakítással védekeztünk gumi nélkül és most így több évvel később egy gyereken dolgozunk. Sajnos teherbe esni nem olyan könnyű ahogy azt hiszik az emberek. Erről ennyit. Ha a párom a szemembe mondta volna, hogy "bocsi, de nem veszem le a gumit mert meg fogsz fertőzni" akkor pofon vágtam volna és lelépés. Ha fél akkor doki. Döntse el. Doki vagy nem doki. Ilyen tutyi-mutyi pasit, hogy inkább megveszi a kotont..
2011. márc. 23. 11:22
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!