Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ez természetes? Vagy orvos?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez természetes? Vagy orvos? Vagy mi?

Figyelt kérdés

Múlthét szerdán jött meg a havim, amikor kellett, csak kevés vérzésem volt... rendes vér volt és 5napig tartott, csak nem fájt a hasam, és kevés vérzésem volt... de én mégis félek hogy mitől lehet ez :/

HELP

2011. márc. 22. 13:48
 1/7 anonim ***** válasza:
Néha ilyen a havi, néha olyan. Most épp ilyenre sikerült.
2011. márc. 22. 13:48
 2/7 A kérdező kommentje:
Csak nekem még soha nem volt ilyen, azért kérdeztem :)
2011. márc. 22. 13:50
 3/7 anonim ***** válasza:
Inkább örülj hogy nem ultraszuperpluszmegagiga tampont kell használnod. Semmi gáz. Nekem is volt kevesebb..díjjaztam.
2011. márc. 22. 13:51
 4/7 anonim ***** válasza:
Terhesség kizárható?
2011. márc. 22. 13:52
 5/7 A kérdező kommentje:
Mindig óvszerrel védekezünk
2011. márc. 22. 13:53
 6/7 anonim ***** válasza:
Akkor ez most egy ilyen menzesz volt, ne aggódj, nincs ezzel semmi baj!
2011. márc. 22. 13:54
 7/7 anonim ***** válasza:

Nekem is most ugyanez volt és még sosem volt ilyen. Azért én is elgondolkoztam rajta, hogy ez miért lehet, de végül is ennek csak örültem, hogy nem véreztem annyira. Sokkal jobban éreztem magam, sőt, szinte olyanok voltak a napjaim, mintha meg sem lenne.

Mondjuk, ha következő hónapban is így lesz meg, akkor már jobban elgondolkodtató a dolog, hogy lehet valami van. Ha a harmadjára is így jönne meg, akkor elmegyek majd nődokihoz. Jobb félni, mint megijedni:)

2011. márc. 22. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!