Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges, hogy a közhiedelemmel ellentétben nem a fiúkat, hanem a lányokat viseli meg jobban a szexhiány? (amennyiben kézhasználat lehetséges)
Azért tettem hozzá a kézhasználatot, mert a folyamatosan termelődő hímivarsejtek feszítő hatása miatt enélkül nem lenne igazságos összehasonlítani a két nemet.
Nagyon sok olyan beírást, hozzászólást olvastam itt a GYK-n, amikben a lányok panaszolták, hogy milyen rossz érzés nekik, hogy nem szexelhetnek már x hónapja. Amikor valaki felvetette a masztit, többen is azt válaszolták, hogy attól csak még rosszabb az érzés nekik, csakis a szex adhat megoldást. Sok nő, ha belekerül egy ilyen időszakba, kifejezetten elviselhetetlenné tud válni. Az élőfába is beleköt, minden apróság miatt veszekszik, stb...
A másik oldal: Sok srác kénytelen böjtölni, aki nem néz ki jól, nem gazdag és a beszélőkéje sem egy csúcsmodell.
Ezekben az esetekben ők nagyon egyszerűen előveszik a kezüket és megoldják a problémát. Nem panaszkodnak senkinek, max. egy nagyon közeli ismerősnek, hogy milyen rossz nekik, ehelyett igyekeznek változtatni rajta. Nem balhéznak, ehelyett próbálják máshogyan levezetni a feszültségüket. (a kezük mellett például sporttal, mozgással)
A teóriám az, hogy az okozza a különbséget, hogy míg egy lány (ha nem csúnya) hozzászokik, hogy igény esetén könnyedén szexelhet, addig egy srácnak úgy kell felnőnie, hogy(amennyiben nem különösebben vonzó) keményen meg kell küzdenie a szexért. Így őt nem éri olyan váratlanul és hidegzuhanyként a böjt, mint a lányt, akinek ez újdonságként és nagyon fájdalmasan hat.
Mit gondoltok, van alapja az elképzelésemnek vagy nincs?
embere válogatja nem neme , van olyan hölgy ismerősöm hogy 3 napig nem volt szex és már ott sírt nekem hogy milyen szörnyű sorsa van , ellenben van pár haverom akik meg hetekig el vannak akár kézimunka nélkül is
persze fordítva is van
Nem erről van szó.
A nők a szexben, még ha nem is tudatosan, a szeretetet keresik, amit maszturbálással nem kapnak meg.
A spermiumok nem termelődnek folyamatosan, ha nincs használva, akkor leáll a termelés.
Amúgy a lányoknak (a normálisnak) egyáltalán nem mindegy, hogy ki húzza meg őket, és egyáltalán nincs ilyen különbség. Őket sem éri hideg zuhanyként a böjt, sőt, talán nekik nehezebb is, mert a férfiak nagy része el tud vonatkoztatni a szex lelki részétől, míg a lányok nagy részének abszolút nem jó, ha csak meghúzzák őket érzelem nélkül.
Gyanítom te is egy olyan srác vagy, aki a lányokat valami külön emberfajként képzeli el, holott éppen ugyanúgy éreznek, mint a fiúk... Rengeteg lány van, aki kénytelen böjtölni, mert nem egy szexistennő, nem kurv@, vagy nem dobja szét akármilyen jöttment részeg állatnak a lábát...
És egyébként a lányok is ugyanúgy élik a mindennapi életüket szex nélkül is. Igen, vannak hisztisek is, de én már láttam idióta hisztis pasit is, akkor nagyobb hisztit tudott csinálni, mint egy lány...
Ismerkedj lányokkal, és meglátod, ők is éppen ugyanolyan emberek, mint a fiúk.
20.40Igazad van! :))
Annyit még hozzátennék, hogy a volt barátnőm hónapokig húzta az agyamat azzal, hogy most szexel-e vagy nem végre velem, míg végül megtörtént. Utána nagyon belejött. Egyszer megharagudtam rá és amikor kezdeményezett, én visszautasítottam.
Úristen, az a balhé, amit akkor csapott, valami hihetetlen volt! Veszekedett velem, földhözcsapta a tányért, majdnem nekem is jött. Aztán utána lenyugodott és elkezdett sírni. Én elvonultam egy kicsit és amikor abbahagyta a sírást, akkor megkönyörültem rajta. Majd utána megkérdeztem tőle, hogy "ugye most már tudod, hogy nekem milyen érzés volt?" Erre ő: "Ne haragudj!"- és olyan őszintén és bánatosan nézett rám, hogy szinte elszégyelltem magamat. Utána olyan volt, mint egy kezes bárány. :DDD
a nők agresszívabbak. lehet hogy azért fogadta úgy ahogy.
de az előzőekkel ellentétben szerintem igazad van.
Lehet hogy túl sokat agyalsz de én is azt mondom hogy itt szeretet a lényeg nem szex. Ha érezted azt a meleg bizsergető jó érzést, na azaz. Ha ez megvan akkor nem kell, ha nincs akkor kell. És általában 1 szex nem elég hosszútávra úgyhogy több kell. Most az hogy kiéli vagy sem az már más. És hát igen maszturbálás nem igazán ad szeretett, max kellemes. Mondjuk ha nagyon jó a fantáziája akkor az kompenzálhat.
Na és most a másik. Ugye nők panaszkodnak stb. de azért mert megtehetik, ugye ahogy mondtad hogy könnyedén szexelnek plusz ugye ott van hogy a nők ilyenek, panaszkodnak csak beszélnek és beszélnek. Tehát felszabadultabban tudnak viselkedni. Most fiúnak meg tűrnie kell, mert elkezd rinyálni akkor buinak nézik. De azért egyszer elszántam magam lehet hülyeség. Hát azt hitték meghülyültem,, teljesen mások az elvárások ugye. Még simán az is lehet hogy megfelelés (igaz ez +teher is már ha megakar felelni) miatt is csinálják. Szóval van alapja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!