Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok: ha szexről beszélgetsz egy fiú baráttal (kettesben), és elmondja, hogy már verte ki rólad fantáziálva, arra hogy reagálnál?
Én örülnék, (és volt is már ilyenre példa)
Szerintem ez hízelgő a maga módján :D
Persze hízelgő tud lenni, de nem így. Minek mondanád el neki? Én konkrétan nem örülnék neki, ha közölnél velem egy ilyet. Mégis erre mit vársz, mi lesz a reakció? Hogy köszönöm vagy mi?
Felesleges ilyet mondani...
Nekem is vallotta ezt még be a legjobb barátom suliban... Hát, fura egy helyzet volt, az biztos, de tetszett és nagyon édes volt, ahogy ő is zavarba jött...
De fura is volt, mert tényleg olyan dolgokat csináltunk együtt, amiből nem gondoltam volna, hogy gondol rám úgy is, mint nőre. Volt, hogy köpöversenyt rendeztünk... :/
Köszönöm mindenkinek!
Természetesen nem arról van szó, hogy "ha majd legközelebb találkozunk, vigyorogva elújságolom mit csináltam unalmamban....". Hanem olyan helyzetről, hogy ha esetleg ilyen irányba terelődne a beszélgetés (én arról szeretek beszélni, akivel beszélgetek, nem az időjárásról :) ), akkor jobb-e leplezni hogy vonzónak találja a nő nemű barátot, vagy az őszinteségből (amit számomra fontos) várhatóan nem lesz baj...
Sikeresen eldöntöttétek a kérdésre a választ :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!