Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok: ha szexről beszélgetsz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok: ha szexről beszélgetsz egy fiú baráttal (kettesben), és elmondja, hogy már verte ki rólad fantáziálva, arra hogy reagálnál?

Figyelt kérdés
A körülmények legyenek olyanok, hogy tudod a srác nem nyomulni akar rád, csak őszintén bevallja, hogy látja a nőt is benned. És emellett tényleg barát, nem csak haver/ismerős.
2011. márc. 21. 12:34
 1/6 anonim ***** válasza:
91%

Én örülnék, (és volt is már ilyenre példa)

Szerintem ez hízelgő a maga módján :D

2011. márc. 21. 12:39
 2/6 anonim ***** válasza:
71%

Persze hízelgő tud lenni, de nem így. Minek mondanád el neki? Én konkrétan nem örülnék neki, ha közölnél velem egy ilyet. Mégis erre mit vársz, mi lesz a reakció? Hogy köszönöm vagy mi?

Felesleges ilyet mondani...

2011. márc. 21. 12:45
 3/6 anonim ***** válasza:
76%
Kicsit elpirulnék és pár percig nem tudnék erre mit mondani. Örülnék, hogy tetszem neki. Nekem inkább ilyeneket mondtott egyvalaki: Szívesen végigsimogattam volna a testedet, feneked, hajad, megpusziltam volna a cicidet stb, (látott napozás közben). Mondjuk ezt már az után vallotta így be, miután összejöttünk.
2011. márc. 21. 13:05
 4/6 anonim ***** válasza:
74%
Nekem is mondták már így:D sztem az igazi barátoknál nincs tabu téma. Utálom, ha valaki nagyon prűd és nem tud egy ilyen helyzetet kezelni.
2011. márc. 21. 13:08
 5/6 anonim ***** válasza:
82%

Nekem is vallotta ezt még be a legjobb barátom suliban... Hát, fura egy helyzet volt, az biztos, de tetszett és nagyon édes volt, ahogy ő is zavarba jött...

De fura is volt, mert tényleg olyan dolgokat csináltunk együtt, amiből nem gondoltam volna, hogy gondol rám úgy is, mint nőre. Volt, hogy köpöversenyt rendeztünk... :/

2011. márc. 21. 14:10
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek!

Természetesen nem arról van szó, hogy "ha majd legközelebb találkozunk, vigyorogva elújságolom mit csináltam unalmamban....". Hanem olyan helyzetről, hogy ha esetleg ilyen irányba terelődne a beszélgetés (én arról szeretek beszélni, akivel beszélgetek, nem az időjárásról :) ), akkor jobb-e leplezni hogy vonzónak találja a nő nemű barátot, vagy az őszinteségből (amit számomra fontos) várhatóan nem lesz baj...

Sikeresen eldöntöttétek a kérdésre a választ :)

2011. márc. 22. 09:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!