Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltál-e már nudista strandon? Elmennél? Mi a jó benne? Kort és nemet is 22f

Nem voltam még, de egyszer elmennék. szeretek meztelenül napozni, biztos jó lehet egy ilyen strand.. :P
21L

Már voltam párszor és jó érzés a szabadság a természetesség, senki nem törődik a másik testével úgy mint "normál" strandon
22/F

Igen, voltam, de nem itthon, hanem külföldön. Magyarországon ahogy sok más dolognak, ennek sincs kultúrája.
Az a jó benne, hogy az emberek nagyon kedvesek, közvetlenek, könnyen lehet barátkozni, olyan mint egy nagy család. Itt elsősorban a kempingre gondolok.
Ruha nélkül eltűnnek a társadalmi különbségek, ja és mindenütt szép barnára sül az ember :)
A belépő ára már egy szűrő az ilyen helyeken, viszont a leselkedőket, lesifotósokat hamar kinézik maguk közül. Egymás bámulása illetlenség.
Ez sajnos Mo-n nincs így, itthon hemzsegnek ezektől a strandok, ezért nem nagyon járnak ki fiatalok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!