Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Természetes hogy ilyenkor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Természetes hogy ilyenkor fáj? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Hogyha megvan (menstruálok)és közben végzek önkielégítést akkor utána görcsöl a hasam. Bajom van? Vagy ez természetes?

Kérlek segítsetek!

2011. márc. 20. 17:13
 1/5 anonim ***** válasza:

Menstruáció közben figyelj oda, hogy tiszta legyen a kezed, mert ilyenkor könnyebb mindenféle fertőzést összeszedni.

Egyébként menstruáció közben nagyon sok nőnek görcsöl a hasa.

2011. márc. 20. 17:15
 2/5 A kérdező kommentje:
Azt tudom hogy ilyenkor görcsöl. De nekem nem szokott. Csakis akkor ha önkielégítést végzek.
2011. márc. 20. 17:16
 3/5 anonim ***** válasza:
akkor ne végezz......-.- asd erre nem tudok mit irni kibirod azt az 5-6 napot nem??? ('15/L)
2011. márc. 20. 17:27
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem tudom, én pont görcsoldásként szoktam maszturbálni.

Közben érzékenyebb kicsit néha fáj is, de utánna megnyugszanak a belviszályok :D

Teljesen normális hogy fáj, hiszen eleve vérbőség van azon a tájon, ha olyan a felépítésed, lehet hogy már kicsit nehezen bírják a terhelést az erek, emiatt fájhat.

Viszont mindenképp jót tesz, mert felgyorsítja a vérkeringést, és így könnyebben tisztul ki aminek ki kell, hogy tisztuljon.

2011. márc. 20. 17:35
 5/5 szamo77d ***** válasza:

Bírd ki azt a pár napot, s aztán megint mehet minden

tovább!

2011. márc. 24. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!