Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 18 évesen már nem megszokott/n...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18 évesen már nem megszokott/normális szűznek lenni? 18L

Figyelt kérdés

néha poénkodnak rajtam amiért még szűz vagyok és nagyon szarul esik:(

mindenki prűdnek hisz ...

pedig nem vagyok az

2011. márc. 20. 16:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Én is így vagyok. Szüzikének becéznek, meg ha felmerül a sex téma akkor nekem azt mondják, hogy még kicsi vagyok menjek el.. :D De nagyon nem érdekel... Büszke vagyok magamra, hogy nem olyan vagyok mint ők :)
2011. márc. 20. 16:43
 12/15 anonim ***** válasza:

19 éves voltam, amikor lefeküdtem a fiúmmal, aki 7 évvel később a férjem lett. Pedig már egy éve együtt jártunk. Időt akartunk fordítani arra, hogy megismerjük egymás testét. Előtte nagyon sok fiúm volt, nekem volt a legtöbb az osztálytársaim közül. Ezért nem is gondolták rólam az osztályban, hogy szűz vagyok. De ez nálunk nem volt téma. Később, amikor egyetemisták lettünk, és néhányukkal együtt béreltem lakást, akkor beszéltünk először ilyesmiről, s ekkor tudtam meg, hogy úgy gondolták, hogy már rég elvesztettem.

Nem bánom, hogy így alakult. Örülök, hogy nem feküdtem le olyannal, akiben később csalódtam.

2011. márc. 20. 16:47
 13/15 anonim válasza:
Atya ég, hol van ilyen társaság, ahol ezen poénkodnak? Ne figyelj az ilyenekre. Az olyanok, akik csak úgy odadobálják magukat mindenkinek minél fiatalabban, csak hogy ezzel henceghessenek, lehet ebben a korosztályban még menőnek számítanak, de a pár évvel idősebbek visszataszítónak találják már. Nem azt mondom, hogy tartogasd magad életed végéig, de csak te tudod igazán mikor jött el az ideje a dolognak, nehogy már más mondja meg, és beleszaladj olyasmibe, amit életed végéig bánni fogsz. (hidd el most lehet ők marhára büszkék magukra, de évek múlva szégyenkezve emlékeznek majd vissza)
2011. márc. 20. 16:51
 14/15 anonim ***** válasza:
Igazuk van azoknak, akik azt írják, hogy ne hallgass a gonoszkodókra. Lehet, hogy nem azért cikiznek téged, mert szűz vagy, hanem mondjuk azért, mert esetleg jobban tanulsz náluk, vagy jobban sportolsz stb., de abba nem tudnak belekötni, így hát marad nekik ez. Egyébként manapság hódít az a hülye felfogás, hogy "éld ki magad", csak éppen ebből lesz az a rengeteg torz lelkű ember, aki harminc éves korára kiég, csalódik mindenkiben, nem képes normális emberi kapcsolatokat kiépíteni, undorodik a szextől (nem is beszélve az alig huszonéves lányokról, akiket a pasik otthagynak egy gyerekkel). Az ember magánélete azért magánélet, mert nem tartozik senki másra. Szerintem próbáld meg valamiféle poénnal megoldani az efféle helyzeteket, mert ha látják, hogy az ilyen kérdésekkel fájdalmat okoznak neked, akkor ezt ki fogják használni. A másik megoldás az, hogy ha lehet, akkor kerüld az ilyen embereket, és beszélgess olyanokkal, akik megértenek. Hidd el, vannak még olyan emberek, akik tiszteletben tartják azt, ha valamiről nem akarsz beszélni. Ez csak megfelelő intelligencia kérdése.
2011. márc. 20. 20:29
 15/15 A kérdező kommentje:

köszi a sok választ,tapasztalatot.

nem irigységből mondják:( ,jobban tanulnak mint én és akik mondják 3-3,5 éve kapcsolatban vannak és velük vesztették el.

2011. márc. 20. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!