Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 évesen már nem megszokott/normális szűznek lenni? 18L
néha poénkodnak rajtam amiért még szűz vagyok és nagyon szarul esik:(
mindenki prűdnek hisz ...
pedig nem vagyok az

19 éves voltam, amikor lefeküdtem a fiúmmal, aki 7 évvel később a férjem lett. Pedig már egy éve együtt jártunk. Időt akartunk fordítani arra, hogy megismerjük egymás testét. Előtte nagyon sok fiúm volt, nekem volt a legtöbb az osztálytársaim közül. Ezért nem is gondolták rólam az osztályban, hogy szűz vagyok. De ez nálunk nem volt téma. Később, amikor egyetemisták lettünk, és néhányukkal együtt béreltem lakást, akkor beszéltünk először ilyesmiről, s ekkor tudtam meg, hogy úgy gondolták, hogy már rég elvesztettem.
Nem bánom, hogy így alakult. Örülök, hogy nem feküdtem le olyannal, akiben később csalódtam.

köszi a sok választ,tapasztalatot.
nem irigységből mondják:( ,jobban tanulnak mint én és akik mondják 3-3,5 éve kapcsolatban vannak és velük vesztették el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!